2014. február 18., kedd

Nemrégiben beszerző-túrán jártam :) ...

A múlt héten valamelyik nap nagy beszerezőtúrát szerveztem magamnak, aminek az egyik célállomása az egyik városi méteráru volt volt. Állati régen jártam már ott, hiszen eddigi időm nagy részét ugyebár Szegeden töltöttem, az alapanyagaim többségét pedig az olcsóság miatt Ebay-ről veszem, így teljesen elszoktam a magyar áraktól.

Vígan válogattam, alig figyeltem oda (ennek a ténynek később lesz szerepe), vettem 5 méter csipkét (három különböző csipkéből 2-2 és 1 métert) ...


... és ezt az 5 gyönyörű gombot is. 


Kimérettem a nénivel a csipkét, kiszámolta nekem a gombokat, majd elkezdte beütni a gépbe. Tudjátok mennyit fizettem? 4ezer forintot (nem vertek át, nem számoltak hozzá semmit, megnéztem a blokkot)... Teljesen szét voltam csúszva, főleg hogy a múltkor ebay-ről kb. 400-500 forintért 9 méter csipkét vettem, egy ezresért pedig 100-200 gombot....
Teljesen elszoktam a magyar áraktól. De már legalább emlékszem, hogy miért is tudtam annyi mindent beszerezni a kis semmi pénzemből Ebay-ről, és miért szoktam le arról hogy itt kutassam fel a boltokat.
1. mert marha drágák ...
2. a kínálat sem az igazi itthon ...
3. minőségben nincs különbség (de lehet azért, mert Ebay-en eddig szerencsém volt)

Szomorú de igaz.
Hazafelé menet egyébként ahogy sétáltam, elmentem egy (nekem) új üzlet mellett. Amikor utoljára jártam arra még festékbolt volt a helyén, most egy "eurocent" üzlet lett. Bementem körülnézni, mert szerettem volna csillámport venni az alkotásaimhoz (majd meglátjátok hogy mikhez ^^).
Hát, borzalmas nehezen találtam meg őket (hiába vagyok magas, a csillámporokat a legfelső polcra helyezték, ráadásul kis tárolókba tették őket, nem is értem hogy nem gondolták hogy ott az emberek észre fogják venni, mert én is vagy 10 percig álltam a "sminkes" rész előtt, mire láttam hogy ott vannak...).
Két félét is vettem, mert nagyon olcsó, 200 forint / üvegcse volt ^^. Egyik sima ezüst, a pár "fehér por", benne kis csillámok. Igazi "Fairy Dust" ^^! Imádom őket :)))) ...


4 megjegyzés:

  1. Viszont én boltban még nem is láttam fekete csipkét.Amit ősszel a ruhám aljára varrtam,azt úgy kaptam ajándékba.
    Igen,nagyon drágák.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére nálunk lehet kapni a méteráru boltokban (igaz, nem mindben, a "legolcsóbban" pl. nem, de a többiben 2-3 fajta szerencsére mindig van :) ).

      Borzalmas drága... Inkább várok 30-45 napot, mint hogy 10xer annyit fizessek ... :-/

      Törlés
  2. Válaszok
    1. ^^ ... És a csipkés-szalagos dobozomról még nem is láttatok képet ;)

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...