2013. szeptember 29., vasárnap

30 napos fűzőkihívás - 3. Hány fűződ van? (Lássunk egy fotót a fűző-gyűjteményedről :) )

Előre mondom, hogy nem lesznek képek - vagyis nem mai képek.

Nincs sok fűzőm, sőt. Pár darabom van.

A legutoljára beszerzett egy szép, fekete-fehér csíkos fűző, mellet takaró, ráadásul a dereka is picit lentebb végződik. Hátul főzős, bélelt.

Előtte egy "fűzős-övet" vettem, de ő is csak pár alkalommal volt rajtam. Elől van a fűzős része, végig gumis, bár hátul tépőzárral is zárható.


Ezen kívül van két eladó fűzőm. Az egyiket tegnap már bemutattam, a fekete, oldalt cipzáras, a másik egy ciklámen színű darab, hátul cipzáros, két oldalt fűzés.

a ciklámen fűző, mert a másikról tegnap mutattam képet :)


Van egy fűző hatású felsőm is. Ez igazából egy sima ujjatlan felső, elől fűzős-csipkés résszel. Szépen mondva sz.rrá hordtam szegényt, hiszen amilyen szép, olyan kényelmes viselet is :))) ... Sima belebújós, rugalmas anyagú.

valamikor én voltam... olyan ... 6-7 éve :D ?


Van egy "melltartós" fűzőm, barna skót kockás, fekete csipkés szegéllyel. Elől, a mell alatt kétoldalt fűzős rész van, hátul franciakapcsos. Nem sokat hordtam, főleg mert picit bonyolult felvenni a rengeteg franciakapocs miatt.

Van egy szürkém, szép mintákkal, gyöngyökkel, és persze fekete csipkés díszítéssel :) ... Őt nem sokat hordtam, mert picit nagy rám. Oldalt cipzáros, hátul fűzős.

jobbról a 2. vagyok én - annyira nem látszik, de a szürke fűző valahogy így néz ki rajtam


Az utolsó fűzőm egy fekete-piros darab (a fekete alapon a merevítő részek pirossal vannak kiemelve), elől fűzős. Gyönyörű. Szerelem volt első látásra.

3 megjegyzés:

 1. Nem abban a fűzőszerű felsődben jöttél el hozzám Pécsre egyszer? (: Mert ha jól látom a képen,akkor lilás a szalagja,és mintha ez lett volna akkor is rajtad (:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megvan rá az igen nagy esély :D Már nem emlékszem ^^" ...

   Törlés
 2. 7 darab lesz, ugyanis a 7. a héten érkezik, 22 db acél merevítő lesz benne :) A maradék hatból az egyik csak fűzőszerű felső, 2 acélos és 3 műanyagos.

  VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...