2014. november 16., vasárnap

Első szívásom az eBayyel...

... már ha azt vesszük, amikor az ember lányának mást küldenek, mint ami a képen van. Mert hát így jártam... Azt hittem majdnem sírok, amikor megláttam a gyönyörű zöld ruha helyett érkezett borzadályt... (a zöld ruhát ITT mutattam nektek). Tehát őt kaptam....


Borzalmas.

Sírok.

Aztán megint ránézek.

Sírok.

És azon gondolkodom, hogy mit lehetne belőle kihozni, hiszen azért kidobni csak nem szeretném (a pénzt visszaküldték természetesen).

Most az a terv, hogy fogom, levágom az elől lógó bigyót, még kérdéses hogy kuka vagy valami lesz vele, az aljára fekete csipke kerül, és veszek vastag fekete szaténszalagot "övnek".

Nektek lenne valami ötletetek, hogy mit lehetne vele kezdeni? Forgattam már jobbra, forgattam már balra, de nekem jobb ötletem nincs. Hátha nektek akadna :)

8 megjegyzés:

  1. Jézusom, borzasztóan sajnálom :( Hát az eredetihez képest egyszerűen szörnyű :( (Ötletem az nincs sajnos, de le vagyok taglózva.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én is levoltam, amikor megláttam T_T ...

      Törlés
  2. ha a pénzt visszaküldték, akkor gondolom írtál i s nekik. mivel magyarázták az esetet ?:S

    VálaszTörlés
  3. basszus,ez tényleg gáz =( De legalább a pénzt visszaadták így van egy ingyen ruhád. De én is mindig ettől félek hogy nem is azt kapom amit rendelek =/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eddig nem annyira tartottam tőle, de hogy most ez megtörtént, már félek :S ...

      Törlés
  4. Oh My Goth! Ez valami borzalom, nem csodálom, hogy sírsz :(
    Szerintem helyre lehetne hozni.Esetleg: miután levágtad elölöl azt a bigyót, az oldalából vegyél be, hogy szép alakja legyen, még az aljából is levághatsz, ha gondolod. Aztán jó lenne átfesteni feketére, de ha nem jön össze, akkor úgy, ahogy van, dekoráld ki valamivel. Varrhatsz az ujjára is csipkét, a nyakát kivághatod V-alakban és teletsz bele fűzőt, vagy ami jól esik. Nézegess képeket, DIY posztokat, hátha jön valami jó ötlet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajaaa, a V-alakú nyakon én is gondolkodtam. A fűzős dologra nem is gondoltam, de az se rossz ötlet... Igazság szerint nem akartam feketét, nem tudom miért, örültem hogy szép zöld ruhám lesz :) ... de nem lett :D ...

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...