2015. március 19., csütörtök

Nagy körömlakkos poszt :)



Dóri megkért, hogy készítsek posztot a körömlakkjaimról :) ... Igazság szerint nincs túl sok, meg ez nem is mind, hiszen a költözések miatt azt hiszem az ország 3 különböző helyén vannak a körömlakkjaim, de ők a többség, akiket mondhatni minden nap használok :) ..

1. Az átlátszók / fedőlakkok
- Essence nail airt fluoreszkáló körömlakk (nem mindig topcoatként, néha csak ez van a körmömön :) ...)
- Lovely Crystal Strengt átlátszó körömlakk (nagyon szeretem ezt a márkát, jó kis erős, tartós :) )
- avonos körömerősítő (ennek vissza kellett vágnom az ecsetéből, borzalmasan hosszú volt, ezért nem tudtam használni...)


2. A zöld 
Na jó, belőle csak egy van :) ...
- Avon nailwear pro+ Emerald Elegance


3. A pirosak 
- Coral Prosilk 212 (ajándékba kaptam, a Kedves anyukájától, amilyen noname, olyan tartós!)
- Dance Legend My Bloody Valentine (az első lakkom, amit egy nyereményjátékony nyertem :) )


4. A lilák 
- Lovely Crystal Strenght Nr. 346 (igazság szerint ez hololakk, lila, zöld, szürke, fekete színűvé változik, de szerintem alapból lilás árnyalatú, azért került ide :) )
- Coral Prosilk 304 (igazság szerint, ez egyszer, kipróbálni volt fenn a körmömön, azóta méltatlan vagyok hozzá ^^"...)
- Coral Prosilk 152 (ajándékba kaptam, legtöbbször ő kerül a körmömre)
- Coral Prosilk 223 (szintén ajándék, mint minden ilyen lakkom egyébként :D , és őt is csak ritkán használom, bár nem tudom miért ... pedig szép felkenve...)


5. Feketék 
- Essence Colour&go 45 Date with the night (üvegben gyönyörű csokibarna színű ez a lakk, viszont felkenve egészen sötétté, szinte már feketévé válik...)
- Lovely Gloss Nr. 34 (régen nagyon szerettem ezt a márkát, viszont valamiért ez egy viszonylag új szerzemény, és baromi gyorsan lepattog ... változtattak valamit rajta? csinálják vissza!)
- Avon Stardust Silver Crystals (picit már sajnálom, hogy ezt vettem és nem az abszolút fekete változatot, bár tény és való, hogy erre sem lehet panasz :) ...)


6. Kékek 
- Avon Stardust Teal Glitter (na jó, ez türkiz, de csak idekerült :) ... Egyébként nagyon szeretem, ez látszik is az üvegen ^^...)
- Essence colour&go 84 midnight charm (mióta új az essence, még egy körömlakkot se vettem ... egyébként ez gyönyörű sötétkék színű :) )
- Avon Nailwear pro+ Cosmic blue (fura, de üvegben néha kissé türkizes-zöldes árnyalata van ennek a laknak, viszont felkenve királykék színű... ki érti ezt :) ? )


+1 A körömmatricák :) ... 
Régen egész sokat használtam, ma már szinte egyáltalán nem, pedig néha nem rossz ^^...

Ezek sötétben is világítanak :) ...


Szinte egyik legelső eBayes vásárlásom... Azóta bontatlan, még nem volt szívem felhasználni ^^" ...


Sima rózsás, ebből is hiányzik már egy jó pár darab :) ...


+2 A körmöm múlt héten
Csak azért nem a mostani állapot, mert most csak a szinte legelőször említett avonos körömerősítő van rajta, ami meg átlátszó, semmi érdekesség nincs benne :) ...
Aztért választottam egyébként a feketét, mert épp előtte vágtam vissza jól a körmöm, hogy ne törjön annyira, és ha "rövid" (magamhoz képest), akkor szeretem ha jó sötét a színe :) . Egyébként imádom így kifesteni a körmöm (3 köröm egyszínű, 3 ugyanolyan árnyalat csillogósa)


A használt lakkok :) ...
- Lovely Gloss Nr. 34
- Avon Stardust Silver


2 megjegyzés:

  1. Annó még a régi blogomon (Nightqueen blogja még pár évvel ezelőttről xD) Te is ajánlottad nekem a moyra lakkokat, azóta jópárszor eszembe jutott és "csakazértis" azt vettem :D De nekem az sem igazán tartós sajnos =/
    A crystal strength lakkokat én is nagyon szerettem de legutóbb mikor kerestem azt mondták a boltban hogy megszűnt az a kis köves fajta, helyette van valami más, pedig olyan jó színei voltak *-*
    Az essences fluoreszkálós lakkot én kreatívkodáshoz vettem, aztán valahogy végül alapozólakk lett belőle mert azok a lakkok is egy hétig a körmömön maradtak vele amik amúgy csak pár napot bírtak ki önmagukban. Most meg bánom hogy kifogyasztottam ilyen hamar :D
    Nagyon jó a körmöd a képen, baromi jó az az ezüstös csillogós szín *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, Moyrát egy ideig szerettem, de valamiért leszoktam róla... Talán mert viszonylag nehéz beszerezni... :)
      Jajj, neee, nem tudtam, hogy megszűnt, bár feltűnt, hogy nem nagyon láttam a boltban... :D .. .kár, sajnálom :( ... Én is nagyon szerettem. Jó színek voltak, meg tartós is volt ...

      Köszönöm szépen, aranyos tőled ^^ ...

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...