2012. szeptember 26., szerda

A csend oka, avagy egy kis felhívás

Szép napot mindenkinek!

Ezt a bejegyzést most csak magyarul írom, hiszen az itt élőket érint(het)i főleg :) ...

Kicsit eltűntem az elmúlt időszakban, ennek főleg az Oskola volt az oka, azon belül is főleg az, amiről most szeretnék nektek írni :) ! Egyik óránkon ugyanis kaptunk egy feladatot, hogy szervezzünk egy társadalmilag hasznos kis projektet...


Az egész úgy kezdődött, hogy 6 barátnő összedugta a fejét. Vajon mi lehetne igazán jó, hasznos? Egyikük barátja egy bandában játszik, így Ő szinte rögtön mondta, hogy legyen valami koncert. A koncert bizony jó ötlet, bólogattak a többiek. Teltek, múltak a napok, jöttek az ötletek, és végül megalakult a TALP - avagy Tedd A Legjobbat Program, ami lényegében egy jótékonysági koncertet takar, ami adománygyűjtéssel lesz összekötve. Az adomány szinte bármi lehet, bár a "fő célcsoportunk" az egy sérült fiatalokkal foglalkozó szegedi iskola lesz (ha minden összejön).

Pár segítséget szeretnék/szeretnénk tőletek kérni, ha Szegeden vagy a környékén éltek, esetleg erre jártok majd :) ...
- ha tudtuk, akkor kérünk titeket, hogy ajánljatok fel valami apróságot!
- ha ismertek olyan zenekart, aki szívesen részt venne egy jótékonysági koncerten, szóljatok nekik, hogy szívesen várjuk őket :) !
- ha ismertek olyan cégeket, szervezeteket, akik szerintetek szívesen támogatnának minket, kérjük jelezzétek nekünk!
- gyertek el majd a koncertre, ha tehetitek :) (ez majd november végén lesz) ! Belépő nem lesz, csak az adomány :) !
- lájkoljatok minket Facebookon ^^!

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel fordulhattok (kommentelésen kívül) a  teddalegjobbatprogram@gmail.com  vagy a  petra.karasz@gmail.com címhez!

Esetleg, akinek van kedve, ereje, lehetősége, reklámozzon nyugodtan minket :) ! Sajnos az idő szorít, kicsit úgy érezzük már most hogy nagy fába vágtuk a fejszénket, ezért drukkoljatok nekünk ^^!

4 megjegyzés:

  1. Uhhh ez nem semmi projekt! Kár, hogy nem vagyok szegedi, de nektek sok sikert kívánok és remélem sok adományt összefogtok szedni!

    VálaszTörlés
  2. Jó kezdeményezés, én mindenféleképpen szeretném támogatni. Elsősorban valamilyen szerény adomány formájában, de ha a körülmények úgy alakulnak, és összejön, akkor esetleg a koncertre is elnézek. :)
    Azt lehet már pontosan tudni, hogy kiket szeretnétek támogatni? Ez ugyanis fontos szempont lehet az adományok kiválasztásánál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Várunk szeretettel a koncerten :) !

      Még nem tudjuk pontosan, hogy kiket támogatnánk, bár a "célcsoport" a hátrányos helyzetű, vagy beteg, sérült gyermekek, de még most keressük azokat, akik szívesen elfogadnának adományt :) Annyi bizonyos jelenleg, hogy nem csak egy intézményt/alapítványt támogatnánk, hanem többet szeretnénk :)

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...