2013. augusztus 1., csütörtök

Egy kis személyes, avagy a nagy csend... :)

Hogy mi van velem? Nyár van. Nagyon nyár :) ... De sajnos bizony nekem eddig tartott.

A történet ott kezdődött, hogy félig befejeztem az egyetemet - fél évem van már csak hátra. Ebben a fél évben fogom teljesíteni az összefüggő nagygyakorlatomat, és mivel a szülővároskám gyermekvédelmének történetéről írom a szakdolgozatom, így az is adott volt hogy a gyakorlatot itt fogom végezni. Egy szó mint száz - nyár elején hazaköltöztem.

1-2 nap nyugodt itthonlét után meg utaztam. Hol páromhoz, hol "mini-nyaralásra", hol megint a páromhoz, hol pedig nagyszülőkhöz. Nem volt megállás, ezért is maradt abba a "nyári" projektem. Időhiány.

A múlt hétvégén apukám születésnapját ünnepeltük, nagy családi banzájjal, vasárnap hazaértünk és azóta van időm újra alkotni - végre.

Szépen pakolgattam össze a dolgokat, amikor is rájöttem még valamire - itthon nincs olyan bejáratott hely, ahol fényképezni tudnék. Hiszen Szegeden ott volt a nappali asztala (micsoda kulisszatitkok :) ! ), a képek kb. 95%-át ott csináltam. De itthon? Rettenetesen sötét a szobám, nem lehet szép képeket csinálni, bár párat már csináltam (a "padlós" képek itt készültek, jobb helyet még nem találtam :-/ ... ).

Így most egy jó nagy feladat előtt állok - találnom kell egy jó helyet, ahol lehet jó képeket lőni.

Most még van egy szabad hét a nyárból - augusztusban kezdem ugyanis már a gyakorlatom, pontosabban jövő héten, így ezt a 'problémát' remélem meg tudom oldani a héten... Drukkoljatok :) !

Kieg:

A facebookos játékra még ma éjfélig lehet jelentkezni :) ! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...