2014. február 3., hétfő

Elérhetőségek

Sikerült végre pótolni a különböző "szociális médiákon" az ékszerfeltöléseimet!!! Ennek köszönhetően egyre több helyen érhetőek el ^^! Ezek pedig a következőek:


Blogger 
Nos, igen, ő az "alap", elsősorban itt teszem közzé a dolgaimat :) , igaz, nem csak az ékszereket, gondolatokat, hanem kihívásokat meg nagyjából minden mást is. Ettől néha úgy érzem, hogy talán "kaotikus" szegény felépítése, de utána abban reménykedem, hogy a keresőszavak segítségével mindenki megtalálhatja a kedvére valót :) 

Facebook 
Itt posztolom újra a blogban közzétett dolgokat, de ezen kívül, ha megtetszik valami, azt is továbbítom :). Szeretem, mert picit "közvetlenebbnek" érzem, mint pl. a bloggert. 

DeviantArt
Nagyon szeretem a DevArt-tot, bár gyakran érzem úgy hogy nem használom úgy ahogy kellene, sokkal több lehetőség lenne benne, mint amennyit én kihasználok X) ... Ide csak az ékszerekről készült képeket teszem fel. 

Tumblr
Nos, ez egy olyan média, amivel még csak most ismerkedem. Szeretem, mert sok gyönyörű képet fel lehet lelni, hihetetlen sok inspirációt nyerhetünk innen. Ide is főleg a saját ékszereimet teszem fel, egy-két gyönyörű képpel egyetemben :) 

Pinterest 
Nos, ez is egy olyan felület, amit csak nemrég kezdtem el újra használni. Eddig inkább csak amolyan "inspiráció-gyűjtöhelyként" tekintettem rá, de úgy döntöttem, hogy ide is felteszem a kis drágáim :) , hátha valakinek egyszer majd én fogok inspirációt nyújtani ^^. Amit nem szeretek benne az az, hogy gyakran kerülnek elő újra és újra ugyanazok az ötletek, és annyira nem is kerül fel sok újdonság, mint pl. DevArt-ra... 


... ezen kívül valahol egy twitter fiókom is, aminek igazából semmi, de semmi értelmét nem láttam, meg is untam, így azt nem is fejlesztettem. Igazság szerint a Google+-on gondolkodtam még mostanában, illetve a Youtube által kínált lehetőségekkel is kellene élni. De ezek még a jövő zenéi :) ...

2 megjegyzés:

  1. A pinterest,meg a tumblr nagyon jó (: Keress meg tumblron nyugodtan és iratkozz fel (vagy mi a csuda :D ) :D

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...