2015. március 1., vasárnap

Avon rendelés + helyzetjelentés

Már egy pár hete itt van ez a rendelés, de még nem volt időm róla írnom, eléggé besűrűsödtek a napok :) ... Egyrészt ugyebár elindult a 2. félév, másrészt benne vagyok két kutatásban is. Egyiket a suliba, egyik kurzus keretein belül kell csinálnunk, annak a címe "A büntetés-végrehajtás céljának megítélése", magyarul, ki mit gondol, mi a célja annak, hogy valakit börtönbe zárnak :) ... A másik kutatás valamivel komolyabb, az OKRI szervezte (Országos Kriminológiai Intézet), és a kriminológus hallgatók között kerestek gyakornokokat. Én meg jelentkeztem, és be is vettek, vizuális és kreatív elemző lettem :))) ... Váócska! És e mellé még ott van a suli persze, ebben a félévben minden nap 8ra megyek (kivéve hétfőn, akkor 9re, meg pénteken mert akkor vagy itthon vagyok vagy az OKRIba megyek), ami nálam azt jelenti, hogy legkésőbb 4.45-kor fel kell kelnem, hogy elérjem a 6.20-as vonatot, amivel beérek 8ra. Így a hétköznapokon legkésőbb fél10-kor már alszok, hogy másnap fel tudjak kelni... 

Ennyit a panaszkodásról! Mostmár, tényleg illő volna írnom a múltkori rendelésről, főleg mivel hamarosan leadom a következő havit is... :D ... Tehát, februárban őket szereztem be ^^... 


1. Karra tehető telefontartó futáshoz. 1500 HUF 
No, igen. Az új év első "feladata", hogy újra elkezdjek futni. Eddig a telefonomat mindig a kezemben fogtam (ha nem zsebes gatyámban futottam), és hát egy picit zavaró volt. Elég régóta nézegettem már az ilyesmi tokokat, de eddig mindig jóval drágábban láttam csak, így amikor szinte potom pénzért volt ez a tartó. A színe picit nem hozzám illő, de mivel minden futós cuccom fekete és rózsaszín, így ez is beleillik a szettembe :) ... És mostmár kezd jó idő is lenni, szóval jövő héttől futás ^^!



2. Little Black Dress Miniparfüm - 999 HUF
Annyiban drágállom ezt a megrendelést, hogy a mostani katalógusban 699-ért vannak a miniparfümök... :D Egyébként nagyon kellemes, igazi őszi illata van ennek, majd akkor lesz csak igazán kihasználva :) ... Ami nekem kicsit fura, hogy nem szórófejes, hanem golyós ez a parfüm, ami nekem újdonság volt.




3. "Lavished Blue" körömlakk - 699 HUF 
Régebb óta szerettem volna valami kék körömlakkot, és most akciósak voltak a körömlakkok, így gondoltam itt a nagyszerű alkalom, hogy beszerezzek egy kéket. Hááát ... Nem is tudom. Túl királykék lett az eredmény, ami valahol jó, valahol pedig túl "élénk" az én színvilágomba :D ... Valami sötétkéknek jobban örültem volna, de ha más nem, akkor majd fekete alapot kenek fel, és arra kerül majd csak ez a lakk, úgy már szebb lesz az eredmény szerintem :) ...





4. Hajkifésülést segítő spray - 499 HUF 
Igazság szerint csak azért vettem meg ezt a sprayt, mert akciós volt, és mert muszáj ilyen hajkifésülős sprayket használnom, eléggé gubancolódós a hajam. Nem tartom csodaszernek, bár az biztos, hogy segít, jóval könnyebb vele kifésülni a hajam. Az illata annyira nem favorit, barack és shea vaj, néha tetszik, néha nem :) ... Ami érdekes, hogy kinyitottam és megnéztem az állagát, fura mód inkább valami krémre emlékeztet, nem "folyós" mint a GlissKur.



6 megjegyzés:

  1. Apum barátnője is küszködik a hajkifésülésekkel hajmosás után, viszont amit még annak idején fodrász szakmán megtanultam az az volt, hogy vizezzük a sampont és ne tegyük rá a hajra töményen, amióta ezt a módszert használom, azóta simán kitudom fésülni a hajamat és még balzsamozni sem kell... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmmmm, köszönöm a tippet, mindenképp kipróbálom majd ;) !!!

      Törlés
  2. Futásnál nem praktikus a telefont bőrfelülethez érinteni- én is így futottam jó sokáig és mindig beleizzadt a kezembe X_X Ami ugye a telefonom tönkretételéhez ment- szóval azóta nem kísérletezek vele.
    Ezzel amúgy én is szemeztem,meg is rendeltem majdnem,de közbe rájöttem hogy már nem futok zenével a fejembe,mert elég sok gyilkosság,meg támadás van Pécsen ,és mivel este futok jobb figyelni :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huhh, ez nem túl jó hír :S ... Szerencsére itt jó a közbiztonság :) ...

      Törlés
  3. Ez az illat fenomenális, sokáig ez volt a védjegy illatom, mindig ezt használtam. Most is szoktam, de már ritkábban, viszont mindenféle kiszerelésben van itthon, kész gyűjtemény :)

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...