2015. augusztus 11., kedd

Praktika - Démon / Állatszemek festése otthon (+Tutorial!) PART 2

Több mint egy hónapja várat magára ez a bejegyzés, hiszen nem sokkal az Part 1 után készítettem el ezeket a képeket :) Ismét festett szemekről van szó, de tervezek egy Part 3-t is, amiben már nem festeni fogunk, hanem egy jóval egyszerűbb technikát fogunk alkalmazni :) ...

De először nézzük mire is van szükségünk:
- Metál és gyöngyház akrilfestékre különböző színekben
- üveglencsére
- fekete akrilfestékre
- 00 és 01es ecsetre


Első lépés ismét a pupillák megfestése, amit a fekete akrillal tehetünk meg.


A pupillák mérete, alakja csak rajtunk múlik, én kétfélét készítettem el - egy egyszerű kereket és egy hosszúkásat. A hosszúkásnál ismét csináltam fekete vonalak a 00-ás ecsettel.


Kiemelésnek szántam a fehér csíkokat a pupillák köré. A kerek lencsénél fehérrel "pacsmagotlam" egy kicsit, egy egyszerű papírzsepkendővel.


Ha megszáradt ez a réteg is, akkor jöhet a szaruhártya, ez nagyjából bármilyen színű lehet, ha már démonszemekről van szó :) .


A végeredményt illetően bár a kereknél a "pacsmagolás" egy nagyon jó ötletnek tűnt, sajnos a szaruhártya színválasztása miatt nem volt túl látványos az eredmény, így az letörlésre került. Sötétebb szaruhártyával viszont nagyon jó kis látványos lehetett volna, de a világoskék háttérben elvesztek a fehér foltok.

A hosszúkás szembogarú piros szem sok fejtörést okozott (ránézésre majdnem olyan, mint Sauron szeme...). Nem nagyon találtam ugyanis neki "keretet". Először nyakláncmedálnak készült...Ezt körülbelül 2-3 alkalommal is újracsináltam, de egyszer sem volt az igazi. Így végül gyűrű lett belőle, állítható alappal.


A Part 1-ban festett zöld szemből is végül gyűrű lett :) ...2 megjegyzés:

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...