2013. január 8., kedd

Praktika - Viola karkötője


Erről a kis szegényről alig van jó képem, ugyanis utolsó pillanatokban készült el barátnőmnek Karácsonyra :) , és a páromnak kattintottam pár kéret, hogy szerinte jó lesz-e, mi kerüljön még rá, tudjátok, "csak a szokásos" :D amivel egy alkotni szeret ember/nő párjának/testvérének/egyéb rokonának a mindennapokban találkoznia kell :))) .


A színválasztás nem véletlen, barátnőmről tudni kell, hogy ha őt jellemezni kéne, én egy szóval szoktam: "Tavasz". Róla mindig ez az évszak jut eszembe :) ...


A lánc egyszerű delfinkapoccsal kapcsolható össze, 2 'sima' lácnból és egy színes gyöngy-láncból áll (amelyek közül néhány pillangó alakú gyöngy), és található rajta pár fityegő (olló, mert szeret alkotni, fa mert ő a tavasz :) , és egy mosolygós tök :D ), de van rajra csengőcske is.

Egyébként barátnőm nagyon örült neki, rögtön fel is húzta, s azt mondogatta, hogy végre neki is van csörgős karkötője, így már mindenki tudni fogja hogy merre jár :)))

A képek minőségéért elnézést kérek, a laptopommal készültek, ráadásul többségükön ugye én is látszódtam, így azt le kellett vágnom és ebből próbáltam kihozni a maximumot. Így sikerültek sajnos :-/ ...

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép!! Olyan vidám! :) Kár, hogy a tökfejecske nem látszik, olyat még nem láttam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából költői túlzás, hogy mosolygós tök, inkább csak egy sima tök, de mégis az is olyan kis jópofa és vidám :DD

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...