2010. június 20., vasárnap

Praktika - Dobozok

Mire nem jó egy át nem aludt éjszaka... Gondolkodásra! Tehát, az elmúlt éjszakám ébren töltöttem, és gondolkodtam, hogy vajon mit is csináljak a rengeteg nyakláncommal és fülbevalómmal, amik innen-onnan lógnak le (és amíg nem volt túl sok, addig jól is nézett ki, de miután rengeteg lett a hatás kaótikussá vált), tehát valamit ki kellett találnom. Ez pedig rengeteg böngészés és "ötletbörzézés" és "brain-stormingolás" után nem lett más ötletem, mint az, hogy dobozokat kezdek el csinálni. Néhány egyszerű, de csinos kis dobozt. Meg is terveztem a sajátomat, íme a kis keresztes-dobozkám :)

Miután kinyomtattam (hiszen a modern kor gyermekeként először GIMP-ben rajzoltam meg), 3 féle méretben is elkészítettem végül :) ... A legjobb ebben a 3 különböző méretben az, hogy pont úgy, ahogy a Matyuska-babákat, ezeket is egybe lehet tenni :)


Nem nagy dolog elkészíteni egy ilyen dobozt, talán fél óránál kevesebb idő. Nekem egy órába telt, ugyanis az egészet körbetekertem még celluxxal is, a tartás és a tartósság miatt. Az ilyen nyomtatott cuccoknál észrevettem, hogy sajnos nagyon hamar elkopnak (mármint a festék megkopik róluk), így jobb, ha egy kis alapvető védelmet adunk a készítményünknek :)

Ha összeragasztottuk a megfelelő részeket, akkor nincs más dolgunk, mint a dobozkáinkat kihasználni :) (én pl a rózsafüzéremet tettem bele a legnagyobba, a középsőbe egy vékonyabb láncot, a legkisebbe pedig "beledugós" fülbevalót)

Sok sikert a készítéshez :) !!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...