2010. augusztus 4., szerda

Praktika - Fűszertartó üvegek címkézése üvegfestékkel

Íme hát, eljött a kedvenc részem :) ... Amíg napközben festeget meg csiszolgat az ember, esténként, kikapcsolódásként megéri kreatívoskodni :) ! És most a mai nap végén alkotott dolgomat mutatnám be nektek!

Ahogy már egy korábbi írásomban utaltam rá, régi perverzióm, hogy mindenféle fűszeremet különböző befőttesüvegekben tároljam. A befőttesüvegről csak le kell szedni a címkéjét (pl, úgy, ahogy ITT írtam róla), kicsit megtisztogatni, és száradás után nekilátni A Dolognak.

Amire szükségünk van:


- befőttesüveg (ha-ha, ki gondolta volna)
- üvegfesték (nem a festős, hanem a "nyomós")
- papírzsebkendő (esetleges törlésekhez hibázás esetén)
- papírragasztó

Először tegyük rá az üvegre a papírragasztót, ez azért fontos, hogy ne csússzanak el a betűink, akárcsak a füzetben a vonalak :) . Csupán esztétikai oka van.
Ha fent van az papírragasztó, óvatosan felírhatjuk az üvegfestékünkkel (amit mi még tavaly karácsonykor vettünk, párszáz forintért, és ha valakinek nem lenne világos, elméletileg "arany" színű :D), hogy mibe mi is fog kerülni...

...vagy épp már mi van benne :)

Kellemes ügyeskedést és kreatívoskodást mindenkinek :) !

1 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Gondolkozom rajta,hogy kellene tartani egy Blogtalálkozót.A helyszín Békéscsaba lenne.Neked mennyire tetszik ez az ötlet?A blogomon hagyj üzit :)
    Üdv

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...