2014. december 30., kedd

5 kedvenc Siouxsie and the Banshees

A Karácsony miatt picit megcsúsztak a posztok, de most megpróbálom magam összeszedni :) ...
Tehát most szintén egy nagyszerű TradGoth banda a "hőskorból" :) ... Bár őket nem hallgattam annyiszor, mint a Bauhaust vagy a Sisters of Mercyt, azért tőlük is igen könnyen össze tudok gyűjteni 5 kedvencet :) ...

1. Happy House 
Ez az a zene, ami seperc alatt belekúszik az ember fülébe, akár egyszeri hallgatás után is, de annyira, ha hajnali buszon/vonaton azon kapja magát, hogy ezt dúdolgatja ... :)


2. Face to Face 
Ha jól tudom, és nem tévedek nagyot, akkor ez egy viszonylag újabb Siouxsie szám, talán emiatt is van, hogy ennek egy picit más a hangulata és a hangzása, mint a többi ismert számuknak, de attól még ez is nagyon vagány, és hát a klip is király... Láttátok azokat a marha jó karmos gyűrűket???


3. The Passanger 
Szintén egy nagyon jó kis dallamos szám, ami könnyen betelepszik az ember fülébe, és természetesen tökletesen 80-as évek :)


4. Dear Produnce 
Lassan le se írom, mert mindegyik számukhoz oda lehetne írni, hogy mennyire könnyen beleszáll a fülünkbe, milyen jó a dallamuk, Siouxsie hangja milyen vagány, és persze hogy milyen jól fejezik ki és jelenítik meg a 80s éveket nekünk :) ... No meg persze ez a klip is marha király és elvont lett...


5. Arabian Knights 
Szintén egy különlegesebb hangzású szám, ami ezzel számomra kiemelkedik a többi közül :) ...

1 megjegyzés:

  1. Imádom őket!!! :) Elsőnek a Face to face-t hallottam tőlük, teljesen levett a lábamról, de azóta a Happy House a kedvencem, annyira dallamos és elvont nóta ^^ A klip is az egyik kedvencem, ennél jobban talán csak a Shakespeare's Sisters Stay klipje tetszik csak jobban.

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...