2014. december 5., péntek

5 kedvenc Sisters of Mercy számom

Egyik kedvenc bandám, mondhatni eléggé nehéz volt 5 olyan számot összeszedni, amit kiemelné a többé közül :) ...

1. Dominion / Mother Russia
Nagyon jó ennek a számnak a ritmusa és a dallama is... a Mother Russia-s rész pedig ... <3 br="" nbsp="">


2. 1959
Ezt a számot főleg azért szeretem, mert abszolút de nem 'Sisterses', hiszen szinte lassú, nincs benne pörgős rész, stb... Mégis valahogy magával ragadja az ember lelkét az az áhitat és fájdalom, ami körbelengi ennek a számnak a hangulatát... meg hát az az egyszerű zongorakíséret... :)


3. Alice
Pontosan nem tudnám meghatározni, hogy miért is szeretem annyira ezt a számot... Talán itt is az a hihetetlenül király "tradgoth" hangzás, a hangulat, a dallam... Nos, igen, ez is egy olyan zene amit meghallgatsz, és utána egy hétig ezt dúdolod :) ...4. More 
Ahhhh, hát ezt a zenét nem lehet nem szeretni :) ... Nagyon el van találva a hangzásvilág, a dallam, minden ... :) I WANT MORE! ... most komolyan, egy 10órás változatot simán el tudnék hallgatni belőle... akár kétszer is egymás után :D 


5. This Corrosion 
És utoljára is egy király pörgős kis szám maradt, aminek nem mellesleg még a klipje is állati jó lett... :) Meg hát azok a kórusos refrének... telitalálat ^^De most komolyan, ilyen zenék után lehet a Sisters nem szeretni :) ???

1 megjegyzés:

  1. Haha, a This Corrosion volt nagyon sokáig az első helyen nálam :) Gyakorlatilag az első "goth" zene, amivel találkoztam, a Christian Death mellett. Lehet, hogy összedobok gyorsan egy hasonló jellegű bejegyzést, hadd örüljön a nép, persze linkellek az elején. Már tudom, mit hallgatok ma éjjel :)

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...