2014. december 9., kedd

5kedvenc Deine Lakaien szám

Trist megihltette az 5kedvenc Sisters of Mercy számom, ezért úgy döntött, hogy megcsinálja magánál is, csak épp Deine Lakaiennel. Mivel ő nálam is nagy kedvenc (de most őszintén, kinél nem ^^?). Tehát, most jöjjön egy újabb zenés lista :) !

1. Return
Próbáltam megkeresni a gyönyörűséges klipes verziót, de sehol se találtam, ráadásul ha jól emlékszem valami miatt a youtube letiltotta azt Magyarhonban :( , így most egy másik verziót hoztam, bár azt hiszem ez a szám mindenhogy tökéletes ^^.
Egyébként, ebből a számból idézetek voltak kiírva a "tinikori" szobám szekrényeire is :) ...



2. Kiss 
Másik nagyszerű alkotása Deine Lakainnek, bár picit kilóg szerintem kilóg a sorból :) ... Úgy értem, ez egy picit eltérőbb hangulatú, gyorsaságú szám a többihez képest. Pedig... ez is maga a tökély ^^ ..


3. Love me to the end 
Ez is a legelső Deine Lakaien számok között volt nálam, és még mindig imádom... Főleg, mert borzalmasan gyönyörű ahogy az érzésekről beszél/énekel (bár ez mindegyik számánál így van szerintem ^^...). Ebből se a "normális" verziót hoztam, hátha valakinek ezek a verziók újak :))) ...


4. Colour-Ize 
Szintén egy olyan dal, amit nem csak a dallamáért és a "hangulatáért" szeretek, hanem a mondanivalójáért is, és egyszerűen hihetetlen, ahogy meg tudják fogalmazni az érzelmeket... :) Imádom!


5. Vivre 
Szintén egy olyan szám, ami viszonylag "kívülálló" a többi szám közül, hiszen se nem angol, se nem német :) ... Szintén egyébként egy gyönyörű dark szám, amiben valahogy mégis ott van az a kis reményszikra, az a hihetetlen élni akarás... Gyönyöyrű :) ...


4 megjegyzés:

  1. na, a végén én is kedvet kapok elkészíteni a top 5 Deine Lakaien számomat :D

    VálaszTörlés
  2. És ők annyira univerzálisak, szerintem stílustól függetlenül annyira hallgathatóak, mert olyan vegyes amit nyújtani tudnak, tényleg mind mondanivalóban, dallamvilágban, ritmusra, nyelvre, szóval szupi :)
    (Csodás kis lista egyébként - kivéve a Vivre, azt valahogy soha nem szerettem :( Nem tudom, miért.)

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...