2010. október 28., csütörtök

Praktika - Akikről már majdnem elfeledkeztem... :)

Őszöltem egyet kedvesemnél ( na jó, nem volt nagy őszölés, kedd délután mentünk fel Pestre, és én ma már jöttem is haza, sajnos temetésre kellett mennem, ráadásul fránya beteg is vagyok; van itt torokgyuszi, dátha, minden...), és ott találtam rá két régebbi ajándékra, amit tőlem kapott, még "kapcsolatunk hajnalán" :). Gyorsan le is fényképeztem őket, amíg a kisdrágám okosodott az iskolában.

Először is, hadd mutassam be Kajlát. Ő egy kisegér, szép, hosszú farkincával és kajla fülekkel :) ... Igazából Ő volt az első kisegér, amit varrtam (az első ugyanis Nyüzge volt). Kb 3-4 hét eltelte után ajándékoztam drágámnak :) .

Kajla

Nyüzge

Én nagyon jól tudom, kérem szépen, hogy ezek az egérkék nem tökéletesetek, de tessék nekem elnézni, hiszen mint említettem volt, Nyüzge volt az első, akit varrógéppel varrtam, Kajla pedig a második. Őket követte még a "3 lány", de sajnos róluk nincs kép, ajándékba mentek.
Amit ezekről a kisegerekről tudni kell; igazából nem is egerek, hanem macik, csak kispicike kreatív szerénységem rögtön átalakította őket, elefánt fülekkel és egy hosszú farkincával, egérré :) . Az alapöltetet egy maci-táska adta, ahol volt egy ingyenes mackó-szabásminta. Nos, nekem Ez a kisegereim szabásmintája :) .

A következő dolog nem más, mint egy fekete-fehér, Kajlához így színekben passzoló "patchwork-párna". Ennek a hátulja finom plüssből van. Ha jól emlékszem "varrókarrierem" 3dik párnája volt ez, de még ez is messze van a tökéletestől :) .


Sajnos a képek nem a legjobbak, és a sötét, esős idő még inkább betett az én nagy fényképeszkedési-vágyamnak :S ...

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Megkérdezhetem h a kockás egérkét hogy csináltad? Milyen minta alapján vagy saját ötlet?
    Én is meg szeretnék próbálkozni egy hasonlóval csak nem tudom h kezdjek hozzá...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Találtam neten egy ingyenes maci-mintát, és azt alakítottam át igazából.

      Elég rég volt már, kerestem, de sajnos már nem találtam meg :( ...

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...