2015. április 19., vasárnap

Kicsit elgondolkodtam



Szóval, hát, van egy Csinálj Ékszert 5letelő csoportunk nekünk Facebookon, ami nem mellesleg egy hihetetlen csapat és közösség, minden nap leesik az állam :) ...

Egy szó mint száz, feljött ebben a közösségben az, hogy mit tehetnénk a nagyobb eladások érdekében. Mivel nekem is ez egyik problémám, így kaptam pár tanácsot ezzel kapcsolatban. Most azért írok, mert valószínűleg nagy változások fognak végbemenni nálam.

Egrészt, az már bizonyos, hogy emelni fogok az árakon. Persze nem csilliók lesznek ezután sem, de elhagyom az "anyagárazást". Eddig ugyanis mindent az alapján lőttem be. Kb. 5 éve foglalkozom "komolyabban" az ékszerkészítéssel, és be kell valljam, hogy 5 év eltelte után még mindig egy kis kezdőnek érzem magam. (Semmi önbizalom...). De már tényleg eltelt 5 év, annyira kezdő talán még sem lehetek, hiszen ezalatt az idő alatt kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de szinte folyamatosan alkottam, XP-m csak lett a dologból... Nem? :D Eddig panasz sem érkezett az ékszereim minőségére, többet magam is hordok, és azoknak se volt még semmi baja.
(Kockapoén -> XP, mint tapasztalat)

A másik nagy változás a kategorizálásban lesz. Most jelenleg ugyebár ékszer-típusokként vannak elkülönítve, most viszont majd valamilyen témák szerint lesznek csoportosítva, ezt a következő napokban, hetekben fogom kitalálni :) ...

Egy harmadik, annyira talán nem is lényeges változás, hogy úgymond szeretnék kicsi életet vinni a fényképezésekbe is, Pl, bemutatni az ékszereket viselve. Sokszor attól félek, hogy csak azért nem kel el valami, mert talán nem elég egyértelmű, hogy hogy is kell viselni, vagy hogy is áll felhúzva. Remélem ez változni fog :) !

Azt javaslom, aki még viszonylag olcsón szeretne beszerezni tőlem ékszert, az minél hamarabb csapjon le ;) ! Szerdán még írok egy zéhát Büntetőjogi Szankciórendszerből, utána, de még a vizsgaidőszak előtt szeretném ezeket a változásokat véghez vinni!

Az ékszereket a Facebookon találjátok, a fényképek között, a mappákban! [Link

Jó válogatást ;) ! Esetleges "téma-címeket" szívesen várok akár itt, akár Facebookon ;) ! 

Ui.: Tesóm már egy jó ideje ígérgeti a saját webshopot, de még nincs kész, remélem hamarosan azt is felsorolhatom, mint újdonság ;) ! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...