2010. július 5., hétfő

Fuccsba ment meló és kis rosszullét

Bár úgy volt, hogy ma megyek ismét Szegedre, betegen keltem fel reggel, se gyógyszer, se energiaital nem segített, így itthonmaradtam. Legalább nem kell a szétverd fürdőt néznem, így rábíztam anyukámékra a vásárlást (kellett venni csemperagasztót, meg ezt-azt).
Tehát, miközben pihiztem, és relaxáltam, hogy legalább jobban legyek. Mikor úgy éreztem, hogy túlélek egy felülést és világosságot, Úgy döntöttem, hogy csinálok egy koporsó alakú dobozkát. Találtam is egyet, Lori Staton által. Először ránézésre azt hittem, hogy Ez egy nagyon jó minta.


Nos, ezután szépen kitisztítottam a képet, újrahuzogattam, kinyomtattam, kivágtam, majd ekkor jött a pofon - miért van egy koporsón három fedél?! Hiszen három van! Az ember azt hinné, hogy nem, de igen. Így hát újra kell rajzolnom az egészet. Tehát kisebb-nagyobb átalakítások után így néz ki az "én kis koporsóm" :) (remélem a kézzel rajzolt változat tulajdonosa nem lesz mérges rám emiatt :) ... -> egyébként nagyon nehéz kitisztítani egy ilyen képet, pedig valamikor én grafikus akartam lenni :D ...)

Tehát, íme itt van a koporsó :) Remélem fogjátok tudni használni! (én még nem próbáltam ki, csak a "háromfedelest" :D, mert kicsit mérges lettem a világra akkor, és inkább hagytam a fenébe, majd holnap kinyomtatom).

Egyébként nagyon szomorúnak tartom, hogy ezen kívül nincs is jóformán használható koporsó alakú doboz-vázlat a neten :( ... VALAKI, aki sokkal ügyesebb nálam, egyszer igazán csinálhatna egy nagyon jót :) !!! S nem csak ez az én kis bénám lenne :) ...

Igazából találtam két "használhatóbb" vázlatot, bár ezeknek nincs fedelük, ezért nem tetszenek annyira :( ...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...