2011. június 30., csütörtök

Már csak egy nap van...

... Hogy elinduljon a 31napos csokor! Remélem, hogy várjátok, picit remélem, hogy izgultok is, én már nagyon :) !!! Készülök is már rá lelkileg, testileg, jajj, nagyon várom már :) !

Ráadásul a mai napom is tele volt eseményekkel, pedig végre tudtam egy jó nagyot aludni :) !

Voltam ma fodrásznál, meg is szabadított jó sok hajamtól, ugyanis már annyira töredezett volt :( (kb. háromnegyed éve el akarok menni fodrászhoz, de eddig sajnos nem jött össze :D ), de legalább a hajamon látom, hogy most jól érzi magát, kellett neki a frissesség. Most legalább sokkal egészségesebbnek és dúsabbnak tűnik, aminek csak örülök, és remélem, hogy abbahagyja a hullást is :) !

És képzeljétek, ma elintéztem 100%-ékosra, hogy hétfőtől mehessek felügyelőnek/segítőnek/önkéntesnek abba az alkotótáborba, ahová én is nagyon sokáig jártam kicsiként :) ! Hát, nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz a végeredménye, remélem nem fognak a kicsik szétszedni, de csak nem már :) ! Majd kicsit drámapedógiázok is (hehh, ezt a Google ki akarja javítani "háromnegyedórára" :D ), ami plusz jó, hiszen ilyen órám kötelező lesz majd az egyetemen, ha jól emlékszem a 4dik, vagy 5dik félévi anyagomban van benne.
Képzeljétek, miközben beszélgettem az ottani pedagógusokkal (többségük óvónő), odaállt elém egy kislány, végignézett, majd azt mondta, hogy "Te milyen szép vagy!" :D Áááá, mondom, egyelek meg! Örültem annak is, hogy a vezetők/pedagógusok emlékeztek rám, sőt, egy kivételével mindenki volt akkor is, amikor én jártam oda éveken keresztül :) . Olyan fura ez, nem?
De ez természetesen nem fogja megállítani a 31napos csokromat, ha nem reggel, akkor délután mindenféleképp meg fogom csinálni a feladatomat :) !

Egyenlőre ezzel a képpel búcsúzom, amit kijelentek önkényesen a "Nap képének", mert annyira aranyos :) !!! A címe "Playground Punk". -> ez a kép mindig eszembe juttatja, amikor bezseléztem unokatesóm haját (aki ráadásul most ott van a fentebb említett alkotótáborban), akkor talán 5-6 éves lehetett (persze a szülei beleegyeztek hogy a nagyló-én hülyéskedjen szegénykével :D ), és én is ilyen kis pánkfrizurát csináltam neki, igaz, az Ő taraja sokkal kisebb volt :D De örült neki, menőzött is vele a családi vacsorán. Aki esetleg aggódna, annak mondom, hogy a vacsi után hajmosás volt betervezve és elvégezve, szerintem ezért is engedték meg a zselézést :) ...

3 megjegyzés:

  1. Az a kislány milyen édes lehetett... :D

    Várom már ezt a 31 napos csokrot. :) Végül úgy döntöttem, az Alarás blogomba fogom írni (mert a másik sci-fi-s, ahhoz nem illik). :) Először én is a lolitáknál láttam ilyet, de abban nem vettem részt (egyelőre nem mondanám magam lolitának), de nagyon tetszett, mindig is ki szerettem próbálni volna valami ilyet... most végre itt a lehetőség. ^^

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kis cuki volt ^^! Jól is néztünk ki egymással szemben, Ő full-rózsaszínben, hellókittys pólóban, én meg fullfeketében, földig érő szoknyában :D... De olyan kis édes volt :)))

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...