2011. június 13., hétfő

1 éves lett a blog :) !


Legnagyobb meglepettségemre ma eszméltem rá, hogy egy éve írtam a legelső bejegyzésemet :) ! És azóta, már 516 (!!!) bejegyzést írtam. Meg kell mondjam, magamat is megleptem, hogy ennyi mindenről tudok itt rizsázni jobbra-balra :D ...

Kezdjük egy kis statisztikával...
Tehát, a blogba az első bejegyzés 2010. június 13-án, vasárnapi napon került, "Érettségi előtt" címmel.
Az indulás óta 23710 ember járt itt!!! (a blogger számlálója szerint, amibe elméletileg én nem vagyok benne :S ) - jelenleg 34 rendszeres olvasóm van.

Egyéb statisztikai adatok:
- a mindenkori favorit bejegyzés a Fantom Turisztos :D - LINK - 379 oldalmegtekintéssel vezet!
- több mint 10000-en jutottak el hozzám a Google (google.hu) segítségével! (de 562 .com-os, 376 .ro-s, és 64 .sk-s is van itt a sorban :) ! ), voltak akik a Startlapról (ezt nem nagyon tudom, hogy hogy :S ...), és megint mások a Facebook-ról tévedtek be hozzám :) !
- a három leggyakoribb kulcsszó: wacky races (Flúgos Futam - 160), könyvjelző készítés (137), és a galambriasztó házilag (98)
- A legtöbb látogatóm Magyarországi :) (20983), utána következik Románia (752), Szlovákia (315), USA (293), Németország (150) -> a térképet elnézegetve már csak Afrikát kellene "meghódítanom" :) , no, meg persze a pingvineket és jegesmedvéket, egyébként már minden kontinensről volt látogatóm.
- legtöbbőtök Windowst használ (83%), de van pár Linuxos (628) , Macinthosos, sőt, BlackBerrys és Androidos is :) !
- a legtöbben FireFox-ot (46%), illetve Chrome-ot (32%) használ, de akad pár Exploreres, Operás és Safaris is a webböngészők terén.

És ami a számokból nem olvasható ki:
- a rengeteg komment és e-mail, amit kapok tőletek, napról napra csak valami pluszt ad, amit nagyon-nagyon köszönök nektek :) !!!
- a sok támogatást, biztatást, azt hiszem, hogy soha nem leszek képes normálisan meghálálni, sajnos
- köszönöm mindenkinek a bátorító szavakat, és hogy nem küldtök el melegebb éghajlatra, amikor a bénaságaimat bemutatom :) !!!
- és természetesen nem csak azt köszönöm, hogy ennyien olvastak, vagy csak tértek be ide egyszer-kétszer, hanem azt is, hogy én olvashatlak titeket! Most is, ahogy írom ezt a bejegyzést, időnként megállok, és a rengeteg feliratkozásomat nézegetem, és tényleg hálával tartozok mindenkinek!!! (főleg annak, aki kitalálta a blogolást/bloggolást/bloggerkedést/blogerkedést :D )

További kellemes, békés Pünkösd hétfőn mindenkinek :) !

6 megjegyzés:

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...