2011. június 1., szerda

Praktika - Két új fülike, és egy kis mese :)

Tegnap akartam ezt a bejegyzést megírni, de képzeljétek, valami miatt a blogger nem szeretett, és nem tudtam képeket feltölteni :S ... Féltem, hogy most is ez lesz, de szerencsére nem, így tudok mutogatni képeket :) !!! 

Tehát, a tegnapi jogom 3-as lett, aminek nagyon, de nagyon örülök (főleg azért, mert ez a tanár úgy vizsgáztat, hogy 5-en megyünk be, és "beszélgetünk" az emberi jogok, igazából Ő kérdez, de mindenkitől :D ), és a rohadt ombudsmanokat képtelen voltam megjegyezni, mondtam is a másik 4 lánynak, ha azt kérdi, én nem vagyok ott :D . Első kérdéssor - mindenki mondjon el egy tetszőleges emberi jogot. Rámkerül a sor - jó, egészséges környezethez való jog. Persze, hogy előjött a jövő nemzedékéért ombudsman... Hát, valamit mondtam, de jobb is lehetett volna. Gondoltam, oké, ennyi volt, kisPetra elhasalt, már gondolkodtam, hogy a következő időpontra van-e másik vizsgám... Tanár nem is nézett rám, nem is kérdezett, semmi. Mondom, nagyszerű. 
Erre, rámnéz - eutanázia kérdése. Persze, a legnehezebbet, legjobb. Mondtam valamit, utána mérges voltam rá, mert ilyeneket kérdezett, hogy mi van a halálosbeteg gyermekkel, ott milyen papírok szükségesek, stb. Hát, persze csak néztünk mind az 5-en, mint borjú az újkapura. Ha valakit érdekel - halálos beteg gyermeknél, hogy passzív eutanáziát alkalmazhassák - mivel cselekvőképtelen kiskorú, bírósági papír kell hozzá. Felnőtteknél 2 tanús papír. 
Következő kérdés - abortusz, de nem ám úgy, hogy mi az, meg felnőtteknél. Fenéket. Gyerekeknél. 13-14, meg 14-18 év közöttieknél, hogyan kell eljárni. 14 év alatt a szülő beleegyezése kell (vagy bele nem egyezése), az felett, a gyerek dönt, de a szülőnek is tudnia kell róla. Nagyszerű kérdések voltak... A legrosszabb az volt, hogy ugye a vizsga végéig nem tudtad, hogy miért küzdesz - bukásért, vagy sem. 
De amikor megtudtam, hogy 3-as, nagyon örültem neki :) ... Főleg, hogy még kérdezte külön tőlem a többi ombudsmant is, de nagy szerencsémre a tanár felállt, és valamit izélt az ETR-el, a gépnél, nekünk háttal, és a többiek segítettek. 

Így a hármasom örömére készítettem két "Magányos" (ez is a nevük) fülbevalót...


Ő a Magányosok virága ...


... Ő pedig a magányos szív.


Így a bedugós fülijeiem száma 6-ra bővült :) !


És sajnos elfogytak az alapjaim, de majd körbejárom Szegedet, hátha sikerül valahonnan beszereznem :S , és nem kell külön rendelni... :S Mert az a plusz pénz, és plusz idő... az sok... Főleg, ha csak pár alapot akarok :S ...

A legdúrvább vizsgám az a baj, hogy még hátravan. Funkcionális anatómia. Félek tőle... De tuti, ha sikerül, akkor Ő is kap egy valami ékszert :) ...

2 megjegyzés:

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...