2011. június 27., hétfő

Home is where the heart is...


Úgy néz ki, hogy most pár napot távol leszek Szegedtől :) ... Nagyjából csak vizsgázni megyek vissza, így Szerdán szép nagy bőröndöt viszek, és szépen hazahozom az összes kis krea-cuccom :D ... És persze a sorsolást sem felejtettem el!!! De épp a napjaim tanulás-evés-tanulás-ágybazuhanásból állnak. :S ... Soha többé nem akarok UV-zni!!!!

Így ha valaki most szeretne nekem küldeni valamit, mindenféleképp írjon, hogy hova küldje, ugyanis - ha minden jól megy!!! - akkor még két hétig itthon leszek - és persze nem lustálkodni fogok, de erről csak akkor szeretnék írni, mikor már 100%-ék lesz, nem akarok előre inni a mackó bőrére :) ... Hát, minden esetre nagyon furcsa lesz ennyi időt 'itthon' tölteni, főleg, hogy az elmúlt egy évben 2-3 napokat voltam csak itt... Majd kiderül, hogy hogy fogom kibírni Szeged nélkül :) ... Minden esetre ma már az is furcsa volt, hogy nem az autókra keltem reggel :D ...

Tehát, drukkoljatok nekem Szerdán, az UV-m miatt, Csütörtökön meg a 'titok' miatt, és szerintem legkésőbb csütörtökön megpróbálok húzni is... Tehát, ne aggódjatok, nem fog elmaradni :) !!!

Addig is, mindenkinek kellemes nyarat :) !!!

2 megjegyzés:

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...