2011. június 27., hétfő

Praktika - Redizájnolt hajpánt


Nem akartam ma is üres kézzel jönni, főleg úgy, hogy az elmúlt napokban jóformán semmit sem mutattam fel, kivéve a siránkozásaimat a vizsgákról :) , és most bemutatnék egy pár nappal ezelőtti alkotásomat! 
Egy egyszerű kis fekete hajpánt félturbózása pár szép kis sötétlila kövecskével :) ... Remélem tetszik! Én nagyon szeretem ^^ ... 

 kicsit nagyobb kép - nézzétek el a gyertyatartót, nem volt jobb ötletem modellnek :D ... (Ráadásul csak később vettem észre, hogy fordítva tettem rá a hajpántot :$ ...)

Ez pedig már a hajacskámban a hajpánt, és végre nem fejjel-lefelé :) ! 

Ha esetleg valaki ilyet szeretne készíteni, akkor nincs más dolga, csak beszerezni egy sima hajpántot (enyém Tesco-ból való, két vékonykát adtak 2-300 forintért), néhány strasszot, vagy gombot, amivel díszíteni szeretné, és némi ragasztó szükségeltetik. 
Egy tipp: tegyük lesz az asztalra a hajpántot, és nézzük hozzá a flittereket/gombokat/strasszokat, és először tervezzük meg, hogy mi hogy helyezkedjen el rajta! A ragasztás után már nagyon kacifántos lenne átrendezni, ha esetleg mégsem tetszik alkotásunk :S ... 
Sok sikert az elkészítéshez :) ! 

1 megjegyzés:

  1. Azt hiszem ez az, amire azt mondják, hogy egyszerű és nagyszerű. :) Igazán helyes lett, ahogy feldobtad. :)

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...