2012. június 20., szerda

Creative Goth Summer Weeks: Unfinished Projects/Befejezetlenek

Hiába gondolkodom, nem jut eszembe egy dolog sem, amire azt mondanám, hogy "Nincs kész", maximum olyan van, amit ilyen vagy olyan megfontolásból később átalakítok. Szerencsésnek tartom magam, mert ha leülök valamit alkotni, akkor azt általában be is fejezem (ha nagyobb dologról van szó, akkor 2-3 napom is rámegy, de azok is befejeződnek). Így nem tudok olyan projektet mondani, amire azt mondom, hogy nincs kész. Persze, van olyan tanulmány, amin még van mit fejlődni, ilyen például ...
(I thinking over and over again, but I do not remember any unfinished project. Sometimes it happen, that I renew some of my stuff, but that's all. I find myself lucky, because if i sit down to make something I always finish it, too. If it's a bigger project it can last 2-3 days, but I always finish them. There are only some stuffs what I want to learn, and my knowledge is not enough, for example...)

... FIMO/süthetőgyurmázás, amihez életem eddigi legnagyobb DIY-bukása is köthető X) ...
(... FIMO/modelling clay, one of my biggest DIY-fails contains to it X) ... )


... drótozás (a tudásom ebben is eléggé alap-tudás) ...
( ... wiring - I've got only a basic knowledge of it ... )


... orosz-tanulás :D ...
( ... russian-learning :D ... )


A többi dolog inkább terv, mint befejezetlen projekt. Mint például ...
(The others are more plans than un unfinished projects. For example ...)

... Lila nyuszi a kilincsre ^^ (már van ugyebár egy barna, de lilát is akarok *_* -> ez a kép most nagyon durva lett, tiszta Vérnyúl ^^ :D )
( ... to make a purple bunny for my door handle ^^ (I've already got a brown one, but I want a purple, too *_* -> God, in this pic my template looks like a Bloody Bunny ^^)


Van egy lila denevérem is, amit még gimnazista koromban vettem a Tesco-ban, évekkel ezelőtt. Nagyon szeretem, a társait a gimis tolltartóm díszítésére használtam fel, de kimaradt egy, akivel nem tudom hogy mi legyen.... Talán egy tükörre kerüljön?
(I've also have a purple bat, I bought it when I was a Highscool student, years ago. It's from Tesco X'D , but I really love it. i used them to decorate my Highschool pencil case, but there's an extra one, and I don't know what to do with her ... What about a mirror?)


A függönyömre is szeretnék majd pár dolgot még. Most néhány lila masni és lila kapocs van rajta, de úgy érzem, hogy valami még kellene hozzá, de nem tudom, hogy mi ...
( I also want to add some more stuffs to my curtain. Now, there's only some purple ribbons and purple clips, but I feel that I should put something else, but don't know what... )


Ott van még persze a két tábla is, akik majd fülbevalótartókká fognak változni ^^ ...
(There's also my two tables, whoose going to turn into some earring holder :D ... )


Nem az a kimondott csináldmagad, de le kell festenem majd a konyhánk falait is, hiszen még a múltkor felrobbant a kávégépünk :D ... Próbáltuk lemosni, de csak halványodtak a foltok, itt csak a festés segíthet, az utolsó vizsgám után neki is fogok állni ...
(It's not really DIY, but I going to paint our kitchen's walls, because this story contains az exploded coffee-machine, and It looks so ugly, but we tried to whash it, but did't really helped :S ... So, after my finals, I'm going to paint it ^^! )


És még mindig a konyha. Nagyon utálom az itteni szekrényeket, valamit csinálnom kell velük, csak még nem tudom, hogy mit.
(Again, the kitchen. I really hate my kitchen furniture, so probably I going to make something with them... Still don't know what.)


A szobámba jó lenne az asztalom fölé pár polc ...
(Back to my room, I want to put some shelf above my desk.)


Végül, de nem utoljára, csinálnom kell egy másik könyvjelzőt is, ugyanis a mostani lassan betel. Ugyebár mindig rákerül hogy melyik könyvet olvastam már vele :D ... Tele van Gogollal, de akad rajta Troyat és persze Ransom Riggs is ^^
(And last, but not least, I have to make another bookmark, because the last one is going to get full. I always note which books I read with it :D ... There are some Gogol, Troyat, and Ransom Riggs, too ^^)


A többiek/The others:
Goth Mary Poppins
Jade

2 megjegyzés:

  1. Vúú, a sütőgyurmás fail jó lesz holnapra! :D

    A konyhaszekrényhez: Stencilezésen gondolkodtál már? Itt: http://ezermester.hu/cikk-1073/Stencilezett_ornamentika egész jól elmagyarázzák!

    Köszi a bejegyzést!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, így voltam vele én is, hogy az mára is jó :))

      Ez a stenclizés jó, én is valami ilyesmire gondoltam, csak nem ismertem a nevét :D ... A mésik az a fóliázás, de majd még megálmodom :)))

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...