2012. június 22., péntek

Creative Goth Summer Weeks: Too big to start/Nagyfalat

Hogy mi számomra egy nagy falat? Nem tudom... Hiába gondolkodom folyamatosan, egyáltalán nincs ötletem. Az igazat megvallva egy lustaság vagyok ^^, és néha csak simán nincs kedvem alkotni (amikor van, akkor persze hajnali 3-4 óra körül jár az idő). Szeretnék valamit csinálni, de most pont nincs időm, ugyanis az utolsó vizsgámra kell tanulnom.
(What is too big to start for me? I don't know... I thinking over and over again, but I don't really have an idea. To tell the truth, I'm a lazy girl ^^, and sometimes I just don't have the mood for crafting (of course, when I have to mood, It's about 3-4 AM, lol). I want to do something, but now I do not have any time - I have to study for my last exam.)

De valamit csak szeretnék találni. Jó... Legyen akkor a süthető gyurma, a mumusom. Keresni fogok néhány tutorialt, videót. Kezdjünk is neki!
(But I want to find something... Ok... Let's call it the "modelling clay", my "bogaboo". I going to find some tutorials, some videos... Let's start it!)

Oldalak/Sites:
Süthető gyurmák fajtái 
Gyakori kérdések a Süthető gyurmáról
Polimer Clay - mindent a gyurmáról

Videók/Videos
Rózsa tutorial
Katica tutorial
Macaroon tutorial
Süthető gyurma puhítása
Süthető gyurma színkeverés



Goth Mary Poppins
Jade

2 megjegyzés:

  1. Hobbyművészéknek is vannak jó ötletei:

    http://www.hobbymuvesz.hu/fimo_otletek

    Amúgy... izé. Köszi hogy kitettél linket az oldalamra, de kicserélnéd a képet Willy Wonkás random vicces képről a Mary Poppinsos firkámra? :D

    A rózsa baromi szép a videóban, sok szerencsét a fekete tesója megsütéséhez! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó, köszi a tippet, majd szétnézek itt is :))))

      Dehogynem, ki is cseréltem ^^" ... Mentségemre legyen mondva, ezt még régebben tettem ki X'D, le is akartam már cserélni, de elmaradt :$ ...

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...