2012. június 27., szerda

Creative Goth Summer Weeks: Ask an expert + New Technique/Egy szakértő segítsége + Új technika

Valószínűleg nem így kéne megcsinálni, de itt van a szakértős-feladat...
(Probably, this won't be the right way, but here's my Expert-task... )


Tegnap este történt - a bloglistámat olvasgattam, mikor is megakadt a szemem ezen a tutorialon - itt - és az inspiráció belémcsapott - szeretnék valami hasonlót csinálni az egyik pólómmal! (Igen, megint egy póló-átalakítást!) Van valamilyen 3D textil festékem (Pebeo Touch Textile), amit még soha nem használtam - tehát, az ideje eljött!
(It happened last night - I was reading my blog list when I saw this tutorial - here - and the inspiration touched me. I want to make something like this to one of my T-shirt! (Yes, DIY-tops again!) I've got some kind of 3D textile dye (It's called Pebeo Touch Textile), what I never used before - so, the time has come!)


Ezután elkezdtem különböző tutorialokat keresni ezzel a festékkel, és csak néhány képet találtam (komolyan, nagyon-nagyon keveset), így eldöntöttem, hogy ezzel a festékkel fogok tutorialt készíteni. Íme néhány a képekből...
(After that I started to look after some other tutorials with that dye, and I found a few pictures (seriously, a very-very few), so, I decided to make a tutorial for with that dye. Here's some of the pics...)













Tehát, ez egy új technika számomra, próbáltam is keresni hozzá pár tutorialt, de jóformán semmit se találtam, mert annyira egyszerű ezt használni. Rajzolsz, amit szeretnél, vársz 12 órát hogy megszáradjon és kész is! Ki is próbáltam, és íme az én pólóm... Nem a legjobb, tudom, a kézremegésem miatt nem a legjobbak a vonalkáim, és ez az oka annak hogy nem tudok rajzolni :D ...
(So, it's a new technique, and I tried to look after some tutorial, but nearly nothing to find, because this is so easy to use! You just have to draw anything you like, wait 12 hours to dry, and it's finished! So, I tried out, and this is my shirt... It's not the best, I know, I've got some hand-shake, and my lines not always the best ^^" - this is also the reason, why I can't draw :D ... )


Remélem tetszett :) ! A tutorialt hamarosan megcsinálom, már ki is találtam hogy mit fogok készíteni :)
(I hope you liked it ^^! I going to make the tutorial soon!)

6 megjegyzés:

  1. Klassz lett! :) Kíváncsian várom a tutorialt is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^! Majd ha megszárad, lehet varrok rá pár ezüst gyöngyöt :) ...

      Törlés
  2. Hű. Én egyszer ajándékba kaptam egy ilyen festéket, rózsaszínben... Szóval én sosem fogom azt használni, annyi biztos, viszont a te műved nagyon jó lett. :)

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy ezt én is kipróbálom a nyáron!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes, mert tényleg nagyon egyszerű vele dolgozni :) !

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...