2015. június 21., vasárnap

Holika Holika Pig Nose black head clear 3-step mitesszereltávolító tapasz

A múltkor írtam nektek a TheFaceShop lehúzható mitesszereltávolító maszkjáról [Link], gondoltam most írok erről a másik koreai "csodaszerről", amit elég sokan dicsérnek a neten. eBay-ről vettem ezt a szettet, 3 db 3-lépéses tapasz volt benne, összesen kb. 1800 forintért [innen]. Nem mondom, nem volt egy olcsó mulatság az itthon kapható tapaszok többsége ugyanis 500-600 forint körül mozog, de így sokkal jobban megérte, ugyanis ha csak egy szettet vettem volna, az 800 forint körül mozgott.


Ismét kaptam termékmintákat is, amiket majd később fogok bemutatni :) ... Egyik egy paradicsomos fehérítő krém, 20%-os paradicsomtartalommal, ami eléggé szimpatikus, ugyanis a paradicsom nagyon jó gyulladáscsökkentő, szóval, ha beválik, lehet rákeresünk erre a márkára :) ... A másik egy bőrradírozó gél, erre is kíváncsi vagyok, sajnos nem nagyon tudom elolvasni a jellemzőit, ugyanis (mindkét termék, sőt, a tapasztok is) jó szokás szerint csak koreai leírást tartalmaznak :) ...


Nézzük akkor a mitesszereltávolító tapaszt. Mint említettem 3 lépésből áll egy "kezelés", már ha ezt lehet annak nevezni. Ez nekem baromi furcsa, ugyanis az itthon kapható tapaszok ugyebár csak egy lépésesek, ez a tapasz kicsit többet nyújt nekünk.

Az első lépés - pórusok tágítása
Ha megfogdossuk a tasakokat, akkor érezhetjük, hogy az elsőben rengeteg nedvesség van. Kibontva erről meg is győződhetünk, főleg ha olyan ügyesek vagyunk, hogy magunkra is borítjuk picit, ahogy nekem sikerült :))) ... Az illata hihetetlenül kellemes, üde, citromos-citrusos, el tudnám szagolgatni napokig :) !
Ezt a tapaszt szépen felhelyezzük az orrunkra, majd 15-20 percig várunk, hogy megszáradjon. Hihetetlen, de az ember szinte érzi, ahogy a pólusai nyílnak ez idő alatt, sőt el is halványulnak szépen. Ha a tapasz megszáradt vagy letelt a 20 perc, akkor húzzuk le és jöhet a következő lépés.

Második lépés - miteszertisztítás
Ez az a lépés, amit a legtöbben ismerünk, avagy amikor is feltesszük a tapaszt, várunk vele 10 percet, majd lehúzzuk.Előtte persze egy kicsit nedvesítsük be az orrunkat, és akkor mehet rá a rózsaszín tapasz. A bevágásoknak köszönhetően nagyon szépen rásimul az orrunkra. 10 perc alatt gyorsan meg is szárad, csak szépen húzzuk le! Ne nézzünk rá, ronda látvány :D ... Nekem rengeteg miteszeremet kiszedte, meglepődtem azon, hogy mennyivel hatékonyabb, mint a többi tapasz, amit eddig használtam!

Harmadik lépés - pórusösszehúzás
Ennél a lépésnél két réteget kell felvinnünk. Alulra egy géles réteget (ami folyton elcsúszkál...) felülre pedig egy filc-szerű réteget. A gél réteg valami borzalmas, folyton elcsúszkál, elég nehéz vele bánni... Sajnos a leírás nem közli velünk, hogy mégis mennyi ideig hagyjuk fent, szóval, én egy 20-25 percet hagytam neki. Ennek a rétegnek is kellemes, "tiszta" illata van, és kellemes, hűsítő hatást nyújtott (meg a gél réteget éreztem folyamatosan, mintha csúszna lefelé, ez elég idegesítő volt...).


... mert az enyémek borzalmasak lettek :D ... 


Véleményem összességében: 4/5 csillag!!!

Nagyon bejött ez a termék, bár sokáig drágálltam az árát, de mivel ennyire hatékony, azt kell mondjam, hogy utólag egyáltalán nem bántam meg! Két problémám volt csupán ezzel a termékkel: baromi időigényes, másrészt pedig az első és az utolsó lépés picit túl folyós volt, sokáig tartott, amíg megszáradnak, ráadásul sokszor úgy éreztem, hogy elcsúsznak. Minden esetre meglepően szépen kitisztotta a pórusaim, nem mondom, hogy az összes mitesszerem eltűnt, de a végeredmény látványos (sajnálom, hogy nem csináltam előtte-utána képeket...). Olyankorra ajánlom, amikor legalább van egy-másfél óra szabadidőnk, amikor nem kell sehová se mennünk, és nem jön hozzánk se senki (kivéve, ha nem zavar, hogy egy tapasz van az orrunkon :D ). Gyönyörűen kitisztít, az illata kellemes, nem tudom, hogy mit kívánhatnék még :) ... Kicsit lehetne olcsóbb...

2 megjegyzés:

  1. nekem nem jött be, tömény hígító szaga volt , és alig szedett ki valamennyi fekete cuccot. kár pedig ötletnek jó lenne

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó, ez nem túl jó hír :S ... Lehet valamitől megromlott, vagy régit küldtek neked? Az enyémnek semmi hígító szaga nem volt :-/ ...

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...