2015. június 24., szerda

Praktika - Ásvány medálok


Mutattam a múltkor, hogy érkeztek ásvány medálok, végre elkészítettem hozzájuk a nyakláncalapot is, így mostmár nyugodtan megmutathatom őket nektek :) ... 3 különböző medálról van szó, méghozzá Ametisztről, Aventurinról és Kék Napkőről. Mint ismeretes, az ásványoknak rengeteg jótékony hatása van, ezért is kedvelik sokan őket :) . Nézzük, mik is ezek a jótékony hatások!


Mit érdemes tudni az ametisztről?
Azon kívül, hogy nekem személy szerint az egyik kedvenc ásványom :) , ezen kívül kedvező hatásai közé tartozik, hogy nyugtató hatású, így akár a meditációt is elősegítheti, megfontoltságot ad a viselőjének, segít a döntéshozatalban, harmóniát hoz. Fiziológiai hatása sem törpülhetnek el, hiszen segíti az immunrendszer erősödését, és segít az alvásban is, távol tartja a rémálmokat, így nyugodt alvást biztosít a viselőjének. Ezen kívül még fájdalomcsökkentő is.

Mit érdemes tudni az aventurinról?
Az aventurin szintén egy hihetetlen jó választású kő lehet, hiszen szintén feszültségoldó, és elősegíti a pozitív gondolkodást, elűzi a negatív gondolatokat. Szokták nevezni a "vezetők kövének" is, ugyanis a vezetői képességeket elősegíti, segít a nehéz döntésekben, és erősíti az empátiát. Ez a kő is elősegíti a harmónia érzését, kihozza a kreativitást, de ezen kívül még védi a szívet is.

Mit érdemes tudni a kék napkőről?
A kék napkő egy gyönyörűen csillogó ásvány, ami a test öngyógyító folyamatait segíti elő, szintén fájdalomcsökkentő hatása van. Ez a kő is segít a lelki harmónia megteremtésében, de ezen kívül még életörömöt ad át viselőjének. A boldogság és a függetlenség köve, segít leküzdeni a kölcsönös függőséget. Segít leküzdeni a depressziót, elűzi a komor hangulatot, előhozza az optimizmust és a lelkesedést.


Kicsit talán jobb kép, de sajnos én képtelen vagyok elkapni az igazi szépségüket :) ... 

3 megjegyzés:

  1. Kiábrándítalak: a kék "napköved" igazából Goldfluss, ami mesterséges, üvegből és csillámporból van. De attól még gyönyörűek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem zárhatjuk ki sajnos, hogy hamisítvány, de blue sandstone-ként vettem, ami elméletileg a kék napkő :)

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...