2011. április 7., csütörtök

Amiért a nyarat/meleg időt szeretem

Az én 'kis' lábikómra nem könnyű pipellőt találni. Ha mégis van valami jó, ami tetszik is, azt általában rögtön megvesszük, mert sajnos nagyon ritka hogy nagylábú nőkre is gondolnak a cipőgyárokban. Amikor 4dikes, 5dikes voltam már 38as lábikókkal rendelkeztem, és szegény édesanyámat a guta kerülgette mindig, hogy csak magassarkút lehet akkora lábra kapni, de hát egy 11 éves gyerek hogy járjon magassarkúban? (akkor még más idők jártak mint manapság...)
Telt, múlt az idő, s úgy tűnik hogy a lábikóim is megálltak a növekedésben (szerencsére), ám a legtöbb butikban így se lehet a lábamra cipőt kapni.
Tegnap azonban, minden bizonnyal a szerencsenapom lehetett, mert találtuk - hosszas keresgélés után - két olyan sarut is, ami tetszett. És ahogy a címben már utaltam rá - egyedül a saruk miatt szeretem a nyarat/meleg időt :) ... Főleg, mert olyan "spártai amazon" megjelenést kölcsönöznek az ember lányának (ezt a nevet ragasztották rám volt osztálytársaim az első sarum megvétele után).

Tehát, róluk lenne szó :)

Ő egy szürke, szegecselt, láncozott drágaság, sajnos feketében ne m volt, csak fehérben még, így inkább a szürke mellett döntöttem. Eddig akinek megmutattam, mindenki azt kérdezte, hogy "Hogy hogy nem fekete?" . Anyukám szerint "Úgyis hamar koszos lesz!" :) De azért szép, nem?

Ő már annyira nem különleges, viszont halál kényelmes! Ma volt a kis lábikómon, és komolyan mondom, mintha semmi se lett volna rajta, szinte repültem! Kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyi ideig fog ez az "élmény" megmaradni :) ...

A legelső sarum pedig RIP, ugyanis a múlt nyár elején/közepén elszakadt T_T ... Mondjuk, 2 évet kihúztunk együtt :) De még mindig nagyon szeretem ^^.. Hiszen, mégis csak Ő a "no. 1."

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek!!! Főleg a szürke tetszik, az nagyon nőies! De a fekete is szép és tényleg kényelmesnek tűnik!! Gratulálok a szerencsés vásárláshoz! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm ^^!!! Ráadásul nem is voltak drágák, amik plusz boldogságot jelentenek :D

    VálaszTörlés
  3. Így teljes az ember öröme, ha nem is kell túl sok pénzt kiadni a nagyon jó dolgokért! :)

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...