2011. április 5., kedd

Kicsit elkeseredtem...

Mondhatjátok azt nyugodtan, hogy ez legyen a legnagyobb bajom, meg hogy hülyeségeket pörgök, de attól még tényleg elkeserítő számomra az a helyzet, hogy képtelen vagyok egy rohadt (elnézést a kifejezésért, nem volt szándékos, csak kicsúszott :$ ) , tehát, rohadt egy helyzet az, hogy mióta kutatom-keresem azt a rohadt gyűrű alapot, de persze semmi. Ma is voltam krea-boltban, igaz, itt a szülővárosomban, és az a bolt félig papírbolt, félig "kreatív", de gyöngyökből, üvegfestékekből, fülbevalóalapokból, nyaklánc/karlánc tartozákokból Dunát lehetett volna rekeszteni, de semmiféle gyűrű alap nem volt. Persze rákérdeztem az eladótól, aki valami legalsó fiókot kihúzott, mondván, ha van, akkor itt kell lennie, de persze nem volt.

Tényleg nem tudom, hogy most sírjak, vagy saját magamon nevessek, hogy ilyen "extra" igényeim vannak. Tényleg én vagyok a Dél-Alföldön az egyetlen olyan emberi lény, aki gyűrű alapot szeretne venni? Igaz, még Békéscsabán meg Kecskeméten nem voltam, ha már Dél-Alföldről van szó, de azt se merem elhinni hogy Szeged egyik legnagyobb Krea-boltjában nincs, mert persze nem volt ott sem. Ahol tegnap voltam, a Kerekecske-Gombocska nevezetű üzlet, ott is rengeteg ilyen dolog volt, kivéve gyűrű alap. Igaz, ott nem kérdeztem rá, de nagyon körülnéztem, miközben vártam a soromra. Lehet legközelebb rákérdezek... Ezt fogom csinálni! Ha a legkisebb Krea-boltba bemegyek, rákérdezek, én nem tökölök, csak hadd szerezzek már be pár gyűrű alapot, mert félek, hogy a gyűrű ötleteim, amik itt vannak a fejemben, azok mihamarabb elszállnak.
Vagy tényleg mindent csak Pesten lehet kapni, aki vidéken él, meg örüljön a fejének? Vagy hogy van ez? Egyébként nem sok Krea-Boltban jártam Pesten, de szerintem ott sem volt gyűrű-alap, legalábbis én nem láttam. Ráadásul egyik szegény Szolnoki barátnőmet, aki Szegedre jár velem egy szakra, őt is ráállítottam a 'témára', de még nem kaptam visszajelzést, így gondolom Ő se talált semmit :( , pedig neki még valami barátnője/volt osztálytársnője, nem is tudom pontosan, de nekik is van krea-boltjuk (de szeretnék én is ilyen családban élni :D ), és ígérte, hogy majd rákérdez, de gondolom Ő sem talált (mert nem szólt, és ígérte hogy fog, ha talál), tehát Szolnokon sincs valószínűleg.

És persze, feltehetjük a kérdést, hogy miért nem rendelek Webshopból? Elmondom miért nem - mert ha rendelek mondjuk 100 FT-ért gyűrű alapot, akkor kb. 700-800 forint lenne a postaköltség. Ennyit pedig egyszerűen nem vagyok hajlandó fizetni, sajnos még nem nyertem meg a Lottót, hogy "feles ezreseim" lennének rá, főleg a mai világban, amikor örülök hogy a számlákat ki tudom fizetni néha...

Tényleg sajnálom, hogy ilyen hosszú, panaszkodós félóra lett ebből a bejegyzésből, de egyszerűen ez egy akkora fájó pont számomra, hogy muszáj volt kiírnom magamból.

DE! a "jóhír" az, hogy vettem ma valami 'különlegességet', amit valami igazán érdekes dologra fogok használni :) ! Minden esetre kíváncsi leszek a végeredményre, és persze a ti véleményeitekre is! Sajnos viszont ezt csak Szegeden fogom tudni megcsinálni, ugyanis anyáékhoz most csak a két beígért karkötőhöz valót hoztam.

5 megjegyzés:

  1. Jaj hát ne keseredj így el! Meglepinek szántam, de most hogy látom hogy ennyire elkeserít a dolog, inkább elárulom, hogy vettem ám neked két gyűrűalapot, direkt azzal a céllal, hogy ezt is becsúsztassam a neked szánt borítékba. Pont olyan, ami a Csere-bere című bejegyzésedben is van a fotón kb a kép közepén (picit jobbra). Ha ennyire nem kapsz sehol, akkor szívesen veszek még Neked ilyet. Olyan is volt, aminek nagy a "tányérja" vagy mije, kicsit íves mint egy parabolaantenna és lyukacsos. Gondolom arra való hogy cérnát/drótot átfűzz rajta, de annyira nem értek hozzá, lehet hogy máshoz is jó (esetleg pont gombhoz?)... Melyikből vegyek még? Akár mindkettőből is szívesen!

    VálaszTörlés
  2. Most jobban megnéztem a gyűrűt, mégsem a középsőhöz hasonlít, hanem inkább a legjobboldalihoz, mert csak egy szimpla karikája van, nem dupla.

    VálaszTörlés
  3. :$ ... Uramisten, nem is kicsit faja meglepetést kell nekem neked összeszednem :S ... MILLIÓEGYKÖSZÖNET ÉRTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon aranyos tőled :$ !!!

    Igazából nem is elkeseredett vagyok, inkább csalódott azt hiszem, de most nagyon, de nagyon boldog :$ ...

    VálaszTörlés
  4. Húúú sajnos nem vagy ezzel egyedül. =/ Én is küszködök, hogy nem találok meg semmit. 2 hónapja koslatok fém csatok után. Bemegyek a kreatívboltba és mondom mit szeretnék, erre a néni néz rám. És ennyi.
    De a csipkével is így jártam, az utolsó 5 méter lépcsőzetes csipkét vittem el és azóta sem hoztak másikat. Így várat magára a megrendelt kötény is. -.-
    Gyűrű alapot mondjuk itt láttam, csak éppenséggel olyat, amibe max követ lehet ragasztani.
    Ha neten találsz, akkor sztem érdemes rendelni nagyobb tételben, mert az eladott daraboknál max felszámolod. :)

    VálaszTörlés
  5. Milyen fém csatra gondolsz? Olyanra, amit kitűzők hátuljára lehet tenni? Mert olyanból itt Dunát lehetne rekeszteni ...
    Az a baj, tudod, hogy még nagyon a gyakorló stádiumban vagyok, nem hogy eladásokra merjek gondolni :) !!!
    Egyébként, amikor én a múltkor mentem méteráruboltba, egyetlen fekete csipkét tudtak elém tenni, le is esett az állam :S ... Máshol azért 4-5-6 féle is előfordul, tehát nagyon ki kell fogni a szerencsénket :S

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...