2011. június 23., csütörtök

Praktika - Megmutatom :) ...

Nemrégiben mutattam nektek két kicsi képet, és most be is mutatom, hogy mik ezek :) !!!

Mi lehet talán az, ami nem is ékszer, nem is kiegészítő, de köze van hozzá -> hát nem más, mint egy fülbevalótartó! Gondoltam nem én vagyok az egyetlen hölgyemény, akinek kismillió fülbevalóval rendelkezik, és képtelen kivenni regelente egy párt a tartóról :) ... Azonban ezek a kis készítmények nagyban segítenek a reggeli "dekorálásban" !

Íme hát a két fülbevalótartó...


 Egyikük egy "Sötét oldal" fülbevalótartó - egy kis Poe-val, egy kis Fekete macskával, egy kis koporsóval, néhány csontvázzal, flitterrel, és egy kis bordó kövecskékkel.


A másik a Hölgyek és a nőiesség jegyében készült - szép kis ezüstökkel, Lila ruhás hölggyel, Da Vincivel, virágocskákkal.


Ez pedig a kettő hátulja, amin még nincs tartó, ugyanis nem gondoltam ki a "tökéletes és legszebb" lábacskát...
(És még ki sincsennek lyukasztva a fülbevalótartók!) 


És hogy el tudjátok képzelni, hogy milyen is lenne egy fülbevalótartó...
... bemutatom a kis bedugós fülbevalótartóm nagyobb nővérét, aki már a lógós fülikék tartója :) ! 


Ez pedig a Hölgyes és Sötétoldalas "Harmadik kistestvére" - Frankenstein-MaryShelley témájú, igaz, sokkal egyszerűbb papíron van, mint az ajándékoknak szánt. Ezt főleg azért mutatom be, hogy el tudjátok képzelni, hogy hogyan is kell kinéznie egy ilyen fülitartónak.


És hogy eláruljam - a képek nem csak szépek, mutatósak, hanem azért is fontosak, mert oda kerül a tartó - és a tartón nem lehet átszúrni semmit, így ez amolyan "kellemest a hasznossal" dolog.

5 megjegyzés:

  1. aw, de szépek :) eszembe se jutott volna, hogy fülbevalótartó lesz belőle... :D
    a játék lezárása után szerintem számíthatsz tőlem egy rendelésre, mert bár én nem hordok fülbevalókat, de kreatív alkotói tevékenységet végzek, és mindig is gondban voltam, hol tartsam a különböző dolgokat... gyűrűknek valót is tudsz készíteni esetleg? :)
    (egyébként Alara vagyok, csak a sci-fi-s blogomhoz tartozó felhasználóról)

    VálaszTörlés
  2. úristen,ezek gyönyörűek *.* !!! ha nem nyerek,tuti,lecsapok egy ilyenre,akár cserére,akár pénzért,de nekem egy ilyen KELL :D

    VálaszTörlés
  3. Majdnem eltaláltam :) Nagyon praktikusak és szépek! ^^

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen ^^!!! Nagyon féltem, hogy nem fog tetszeni és leégetem magam, ha már így beharangoztam :$ ...
    Alara/Aidan, én is gondoltam rá, de még nincs meg a megfelelő séma, amire építhetek :D ... De dolgozom az ügyön ;) !
    Az a probléma lányok, hogy nincs már szép lapom, csak ha veszek, csak sima fehér lap van már :S ... Esetleg olyan lila papíros van, de az meg önmagában szép csak...

    Tehát, lányok, dolgozom a tartókon :) !!!

    VálaszTörlés
  5. Jujujujjjjj!!! Nagyon jó!!! Ilyen nekem is kell! :) Én csak behányom a fülbevalóimat egy-egy kis dobozba, vagy leteszem az asztalra, és persze úgy kell keresgélni mindig... Már többször gondoltam rá, hogy csináljak egy fülbevaló tartót, de addig se jutottam el, hogy kitaláljam, milyet.

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...