2012. március 21., szerda

Tavaszi depresszió

De nagyon durván...
... a rendelésem megérkezése talán segítene, de az is késik...
Utálom.

A csomag megérkezéséig most biztos csendben leszek, nincs erőm írni... Elnézést kérek érte.

9 megjegyzés:

  1. Fel a fejjel mindjárt ott lesz a csomag és jobban érzed majd magad!!Kitartás!

    VálaszTörlés
  2. Tudom milyen érzés :/ Remélem nemsoká megérkezik és felvidulsz :)

    VálaszTörlés
  3. Üdv a klubban, a depisban is, meg a késôs csomagosban is, de azért fel a fejjel, a csomag tuti felvidít majd egy kicsit! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a biztatásokat, nagyon bízom benne...

    Amadeus, ne értsd félre nem attól vagyok depressziós, mert késik a csomagom, de úgy érzem az adna annyi pluszt, ami segítene kilábalni... Sok más dolog is van, pl. hogy már február eleje óta beteg vagyok, meg még pár dolog, ami összejött, de nem akartam azokkal is itt "szemetelni", no meg alkotni sincs időm, ami szintén úgy érzem hogy nem tesz jót.

    VálaszTörlés
  5. Elhiszem, meg nem is az en dolgom, csak tenyleg nem tudtam eldonteni, h vicc-e, mert az a depresszio nem depresszio, amibol egy csomag kirant:) Kicsit emo-s tuldramatizalos volt a poszt:)

    VálaszTörlés
  6. Heveny, light-melankólia rajtam is szokott lenni, főleg ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan terveztem :/ Mikor nem kevés időt és energiát ölök bele valamibe, amiből aztán vagy semmi sem lesz, vagy szarul sül el. Néha annyira labilis leszek, hogy apró dolgokon elsírnám magam. És ez mind a napi stressz miatt van (amit most nem ecsetelek, családom van, szóval nagy súly nehezedik rám is) és emiatt inkább a kicsit dolgok zökkentenek ki, amik az "utolsó cseppek a pohárban". Pl mikor egész hónapban megy az ideg az áremelkedések, meg a számlák miatt, aztán a kutyám megeszi a hűlni kirakott tortaalapot és BUMM, elsírom magam. Aztán ha le higgadtam nevetek egy jót (: Mert az a kulcs. Ki kell adnod magadból a feszültséget, a haragot, a bánatot a neked megfelelő módon (tombold ki), aztán viccet csinálni az egészből és jót nevetni rajta (:
    Próbáld meg, lehet be fog válni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem csak ki kell írnom magamból néha :)

      De a te tipped se rossz :)

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...