2011. február 27., vasárnap

Fel vagyok dobódva - Tervecskék születtek :)

A fenti gombok - sajnos - nem az enyémek. :(
DE rettentő módon fel vagyok dobódva ^^ - ugyanis, egyik barátnőm nem is olyan rég megkérdezte, hogy nincs-e kedvünk gombokból gyűrűket készíteni. Én persze rögtön igent mondtam.

- "Én a 'normális' embereknek készítek majd, te meg a Gothoknak!"
- "És beindítjuk a mi kis üzletünket?"
Ennyit kellett csak "megbeszélnünk" :D .

Holnap minden valószínűséggel megyünk is egy kis felderítőtúrára, ugyanis se gombunk, se gyűrűalapunk nincs :D - de a lelkesedésünk annál nagyobb!

Lenne viszont egy kérdésem - szerintetek ragasszuk vagy forrasszuk a gombokat?
A ragasztás félek nem lenne szép, ráadásul a forrasztás csak biztosabb. Van valakinek erről már tapasztalata? Ha megosztaná velünk, az nagyon jó lenne :)
Köszönöm előre is!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ötlet! :) Tapasztalatom sajnos semelyikről nincs, de szerintem is a forrasztás a jobb, mert a ragasztó idővel előregedhet, megsárgulhat. (Nálunk épp most kerültek elő 30-40 éves ragasztott medálok, és némelyik szétesett, némelyik csak megsárgult.) Mindenképpen szebb a forrasztás, és tartósabb is. De lehet, hogy macerásabb is, nem tudom.

    Egyébként nem muszáj gyűrű alapot vennetek, épp ma került fel a Jewelry DIY blogra (http://jewelrydiy.blogspot.com/) egy háromrészes videó gyűrű készítésről. Ha úgy drótozzátok mint a videón, akkor se ragasztóra, se forrasztásra nincs szükség. Csak drótra.

    VálaszTörlés
  2. Jajj, nagyon szépen köszönöm, drága Vegazus ^^!
    Az a baj a drótozással, hogy nekem semmi anyagom nincs hozzá, csak egyféle fogóm van, meg egyféle drótom is, az se sok, így ez még várat magára :( ...

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is jó ötlet :) ilyet még sohasem csináltam, de már forrasztottam, és egy kevés gyakorlattal nagyon finoman lehet vele dolgozni :)

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...