2012. március 4., vasárnap

Dilemma - megosztom itt is

Folyton a "másik" blogra hivatkozom, bocsássátok meg nekem, nehéz szétválasztani néha a kettőt :) ... DE. Most egy problémával állok elétek. Inkább átmásolom az egészet onnan...

"Olyan van, amit nem értek... De tényleg nem.

Hogy lehet az, hogy a Statisztikában fel van tüntetve egy olyan blog (ez), amiről SEMMI hivatkozás nincs ide? Ráadásul hivatkozó bejegyzésnek egy olyat jelöl meg, amely bejegyzésben két kép van, és semmi más.

Félreértés ne essék, nagyon aranyos egy blog, meg biztos nagyon fontos is hogy ilyenek legyenek, meg szerintem ha én anyuka leszek, akkor majd hasonló blogokból fogok "okosodni", sőt, még a gyerekeket is szeretem (hiszen ezért is leszek/akarok lenni szocpedus), DE a két blog témája annyira, de annyira eltérő... Hogy tényleg nem értem hogy hogy került fel úgy a Statisztikámba, mint egy hivatkozó webhely :D ... Aki segít nekem ezt a dilemmát megfejetni, annak nagyon nagy köszönetet fogok mondani!!!!"


Ha valaki meg tudná fejteni, akkor az nagyon jó lenne... Mert... nem is idegesít vagy zavar... Épp csak nagyon nem értem!

2 megjegyzés:

  1. Részemről is megmagyarázhatatlan az ilyesmi. Van kb 10 látogatásom Oroszországból egy olyan oldal megjelölésével, ahol foggalmam nincs, hogy hogy is kerülhetnék oda... :D Nem jöttem még rá, hogy mi alapján kerülnek fel ezek a dolgok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, én se, de nagyon szeretném tudni.... :)))

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...