2014. március 16., vasárnap

Vásárlás - Mert már ilyen bejegyzés is régen volt :) ...

Nagyon szeretem a KIK-et, főleg azért mert olcsó, és viszonylag jó minőséget is árulnak (persze sok a sérült áru is, így sokat kell nézegetni a dolgokat, hogy olyat vegyél ami tényleg jó is). Általában a ruhák miatt térünk be oda, de én persze nem hagyhatom ki, hogy ne nézzem át a "csecsebecséket", ahogy mamám hívja :D , ugyanis elég sok kézműves-kreatív cuccot lelhet fel az ember, fele annyiért mint egy hobbyboltban.

Pár héttel ezelőtt szintén betértünk oda, és persze nem hagyhattam ki, hogy ne nézzem át a szépségeket :) . Nem is távoztam üres kézzel!

Ezt a gyönyörű, fekete dobozkát, oldalán csipke mintázással mindösszesen 180 HUF-ért vettem. Mikor megláttam az árát nem is mertem elhinni, hogy ennyi olcsó, ugyanis nem olyan kicsi ez a doboz - 12x12x6 cm-es. Hogy mire fogom használni, egyenlőre fogalmam nincs, de az biztos hogy lesz neki helye :) ...



Fémfüst / ezüstfólia. Soha nem használtam még ezt a technikát, de már jó pár helyen láttam, és naná hogy egyszer majd nekem is ki kell próbálnom :) ! Ez a doboz mindösszesen 290 magyar forint volt, ami szerintem abszolút megérte :)



És a kedvenceim, a muffinok ^^! Muffin-mániásként egyértelmű, hogy nem hagyhattam ott ezeket a kis édeskéket :) . Filcből vannak, a hátoldaluk ragasztós, és ez a 12 db volt 290 HUF. Szintén fogalmam nincs, hogy mi lesz belőlük, annyi biztos, hogy lesz olyan, aki hűtőmágnessé fog válni :)
Imádom őket, olyan cukik ^^!



Egyébként a KIK néha lutri, mert van amikor viszonylag sok kreatív cuccot talál az ember, máskor pedig csak "ócskaság" van. Érdemes szinte mindig betérni, ha arra jár az ember, mert bizony sosem tudhatjuk, hogy épp mit fogunk ki :)

2 megjegyzés:

  1. Neee, a dobozért mit meg nem adnék T__T petíciót indítok, hogy ide Dél-Dunántúlra is építsenek legalább egyet, mert így nem tökéletes a közérzetem, hogy meg vagyok fosztva ilyen kincsektől :((
    Egyébként nagyon jók, érdemes volt benézned. Ez az ezüstfólia mire jó tulajdonképpen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha legközelebb megyek arra, benézek, hátha van még nekik ^^!
      A Fémfüstöt általában gyurmára teszik, elég sokmindenre lehet használni, pl. ilyet lehet vele csinálni ^^

      http://images.postr.hu/uploads/blogs/15997/156135/post_156135_import_a55c29ee8017ddb7.jpg

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...