2012. május 15., kedd

15. újítás - Rossman lakk és ajándék

Ma suli után beszaladtunk lakótársnőmmel a Rossmanba, venni pár "alap-dolgot" (pl. tusfürdő, vagy borotva, ami most nagyon le van értékelve, aki használ az nézzen szét, bár az X-Epil borotváit még nem ismertem, gondoltam, mivel több mint 50-al van leértékelve, kipróbálom, bár képet nem csináltam róla ^^" - 900-ról van 360-80 forintra leértékelve). 
Mindig meg szoktuk nézni a leértékelt termékeket is, ez most sem volt másképp. Most megakadt a szemem egy barna Essence körömlakkon. Sose volt még barna színű lakkom, de ennek nem tudtam ellenállni, olyan szép csokoládébarna színe van :)))


A másik egy "ajándék" volt, a kasszánál adták. Meg is lepődtem, mert lakótársnőm fogkrémet is vett, azt gondoltam ő azért kapja (előttem fizetett), de mondta a kasszában ülő lány, hogy én is kapok. Meg is lepődtem, de azért megörültem, ugyanis ez egy "utazó fogkefe" :D ... Nem fogok mostanában sokat utazni, de attól még jól fog jönni pár év múlva is szerintem :) !


Tök praktikus, nagyon tetszik, még sose volt utazó fogkefém :D ...


Ráadásul tényleg kevés helyet foglal, helytakarékos :) .


Csináltam pár plusz képet a barna lakkról is. Essence - 45 - Date with the night. Szerintem holnap megcsinálom a körmöm vele, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy néz ki felkenve :) !!!


Szerelmes lettem ebbe a színbe, bár szerintem kifutó termék :D ... De hát, van ilyen, én csak most fedeztem fel :D ...


4 megjegyzés:

  1. Ilyen fogkefém nekem is van :) nem valami nagy szám, de nagyon praktikus. Én ha több napra megyek valahova, inkább a mindennaposat viszem magammal, ez meg szinte állandóan nálam van a táskámban, ki tudja, mikor jöhet jól :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmmm, ezzel most elgondolkodtattál... Nem is rossz ötlet! Főleg, ha az embernek hosszú napja van, és valami fűszereset eszik... Legalábbis a fogaimon imád a bazsalikom megállni :D ...

      Törlés
  2. A lakkot én is megvettem, tényleg jó kis szín, őszre tökéletes lesz (bár nálam nem évszakfüggő, hogy milyen színű körömlakk van rajtam)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam se, inkább hangulatfüggő :D ... Már nagyon várom, hogy kipróbálhassam (de csak holnap szabad, hogy holnap is legyen újítás :D )

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...