2010. december 25., szombat

Karácsonyi utószók

Sajnos most már nagyon is a Karácsony után vagyunk, és majd akarok egy ajándékbemutató bejegyzést is csinálni, mert kaptam pár gyönyörűséget, a "kötelező" meleg harisnya-meleg zoknin kívül (pl. tesómtól a Rea-Tex-es csomagot^^), de gondoltam most szólok pár szót a Karácsonyomról...

Nem vagyunk egy "tökéletes család", akit a skatulyából húztak elő, vagy egy magazin címoldaláról. Nem köszöntjük egymást úgy reggel, hogy "Szia, drágám, szeretlek és vigyázz magadra!".
Nincs köztünk mindig felhőtlen kapcsolat, vannak súrlódásaink, mégis... ez a Karácsony valami hihetetlen volt. Rengeteget nevettünk - és nagyon nagy szükségünk is volt erre a nevetésre. Annyi butaság és vicces dolog történt velünk (pl. ajándékcsomagolás meg ajándékkiosztás közben), hogy azt felsorolni lehetetlenség.
Tényleg nagy szükségünk volt erre, hiszen mindannyiunk számára nehéz évet zártunk. Ilyen pillanatokban, mint ez a Karácsony, érzem csak igazán a Család valódi értékét - ez nem csak egy "gadasági és társadalmi alappillér", ez a lélek és a test felmelegítője, regenerálója.
És köszönöm a Családomnak, hogy vannak nekem! Tudom, hogy sokszor nem könnyű velem, ők mégis szeretnek. Köszönöm!

Még sok hasonlóan szép Karácsonyt kívánok mindenkinek :) !!!
Boldog, Békés Ünnepeket mindenkinek ^^!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...