2011. január 24., hétfő

Helyzetjelentés II. és a Büszkeségem ^^

A hétvégén közbe jött pár dolog (pl. egy be nem tervezett iszogatás :D , meg hogy apuka nem tudta, hogy nincs mire szublimálni, mert elfogyott az összes anyaga), így picit megcsúsztam terveimmel - de szerencsére annyira nem is!
Tehát, miután sikerült anyagot vennünk, és második próbálkozásra sikerült is szépen megszublimálni (az első nagyon világos lett), íme hát, megmutatom hogy jelenleg hogy állok - sehogy :D . Meg van a szublimálás, de még ki se vágtam őket (talán holnap), de lássátok hogy miből lesz a cserebogár :) ...

Jóapám pedig mikor elkészült csupán ennyit mondott: "Ilyen vámpírokat többé nem csinálok neked!" :D


A mai napom nagy részét a vásárolgatás töltötte ki (mondjuk tivornya után reggel 6-tól 12-ig aludtam), és mamám mondta hogy mennyünk el pár dolgot venni (pl. virágföldet meg kenyeret), és a Liddl-ben akadtam rá erre a szememfényére :) - ugyanis most 1200 FT-ért (vagy 1300?) lehet varrókészletet venni (nem csak ilyen van, sokféle van, aki teheti, szerintem nézze meg őket!), de én őt választottam :) , ugyanis nekem olyan IGAZI varrókészletem még nincs, főleg hogy csak fél éve élek külön háztartásban, és előtte édesanyámét használtam. Eddigi varrókészletemhez egy kb. 30-40 db gombostű, 3-féle színű cérna, és szintén 3 tű tartozott(pár szalag, kapocs, stb-t leszámítva), ami valljuk be, nagyon nem sok :) . Így most beszereztem egy ilyet, és úgy érzem hogy a világ is megváltozott ^^ ... (plusz jó, hogy van hozzá gumi, ugyanis elfelejtettem ma venni XD , csak szalagot vettem ...)

Így már semmi sem állhat közém és a varrás közé ^^!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...