2011. augusztus 22., hétfő

Praktika - Bajságra a megoldás :) !

Íme hát, a Láng :) ... 

Tegnap megkérdeztem tőletek, hogy a "Bajságomra" mi legyen a megoldás. Nagyon-nagyon szépen köszönöm a rengeteg hozzászólást és ötletet, próbáltam sorra venni őket, többé-kevésbé jók voltak, de azért vagyok igazán csak hálás, mert félek, ha nem kértem volna ki a véleményeteket, akkor bizony nem lett volna semmi értelmes sem a végeredmény :S ... Azt meg ki szeretné? Senki!

Első hozzászóló, † Nightmare † azt javasolta, hogy csak ragasztó pisztollyal tegyek egy pöttyöt a lyukra. Kipróbáltam, de szerintem én vagyok a béna, ugyanis nem lett szép :S , nagyon látszott rajta, hogy ott egy lyuk. Egyébként funkcióban a lyuknak semmi dolga sem volt, tényleg csak esztétikailag volt "probléma".

Sokan javasoltátok (pl. stenonis , Lux, és Vegazus is) hogy próbálkozzak meg a gyönggyel. Elővettem hát a kis gyöngyös üvegem (mert átpakoltam a gyöngyeim egy üvegbe, hogy egy helyen legyen mind), de egyszerűen nem találtam A Gyöngyöt. És be kell valljam, elkezdett zavarni a gyöngyök "gyöngyszerűsége", vagyis hogy van egy lyuk rajtuk. Úgy értem ez legtöbbször nem probléma, de most zavart, hogy vagy így vagy úgy át lehet nézni a gyöngyön... :S Ha valami olyasmim lett volna, amin nincs lyuk, akkor lehet jó lett volna...

Így hát maradt a következő pont, amire a legtöbben zavaztatok - A Masni (össze sem számolom, hogy kik javasolták ezt, de a legtöbben erre voksoltatok). Be kell valljam, kissé elfogult voltam, ugyanis nekem is ez a megoldás tetszett a legjobban, így titkon örültem, hogy a legtöbben a masni mellé álltak :) . Főleg, miután előkutattam a legvékonyabb fekete szalagomat, és abból (nagy üggyel-bajjal, a nagy mancsaimmal) egy aprócska kis masnit formáltam.
Fogóval lelapítottam a közepét, szépen elvarrtam, majd ráragasztottam a lyukra. Kicsit vártam, majd a medált - ami mostantól gyűrűmedál lett ^^ - ráragasztottam egy szép gyűrűalapra (bár az sem volt kis feladat kiválasztani, hogy vajon melyikre is lenne jó, de azt hiszem csak sikerült a megfelelőt elintézni!)
Így hát, legnagyobb boldogságomra, egy apró masnin kámeás gyűrűm lett :)
Kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok hozzá, remélem azért ti is nagyjából így gondoltátok. Nekem egyébként be kell valljam, hogy nagyon tetszik a végeredmény ^^ , és rettentő hálás vagyok mindannyitoknak, hogy segítettetek! (még gondolkodom a megoldáson, hogy hogyan is fejezhetném ki igazán a hálámat!)

És még pár kép a gyűrűről ^^ ...

Felvéve 

Oldalról

4 megjegyzés:

  1. Húú, szerintem is ez a legjobb megoldás, amit választhattál^^ Nagyon szép lett!

    VálaszTörlés
  2. Hűű hallod, ez nagyon jó lett! :) Még jobb is mint a gyöngy. Nem lehetett könnyű ilyen mini masnit varrni. Gratula! :)

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...