2011. augusztus 1., hétfő

TAG 12 évről (nálam mondjuk 13 ^^)

1. Milyen irodalom tételt húztál az érettségin?

Orbán Ottó. Sosem feledem. Egyetlen tétel, amit össz-vissz kétszer olvastam el (másodszorra pont mielőtt bementem volna), mégis 95%-ék lett a szóbeli része :D Az életéről mondjuk semmit sem tudtam...

2. Ennek hány éve is?

Kicsit több mint 1 :)

3. Emlékszel az ofőd nevére?

Persze. Sosem feledem (bár rá mindent lehetett mondani, csak azt hogy "osztályfőnök" nem). "Szundi-Bundi"-nak hívta a kozmetikusom, akit szintén tanított egy kis ideig :)

4. OKTV?

Sims-ezésből még tudtommal nincs :) Pedig azon indulnék :)
Tudom, hogy tanulmányi verseny, meg minden, de valahogy sose volt olyan tantárgy, amiből azt mondtam, hogy oké, ebből bevállalom, mert érdekel. Részek voltak csak, vagy teljesen sulin kívüli dolgok, amikre azt mondom volna, hogy hajrá :)))

5. Milyen szakkörbe jártál?

Általánosban: Rajz, tűzzománc, színjátszó.
Gimiben: Színjátszó (fél évig, nem mondhatom el hogy miért csak ennyi, de nyomós oka van XD ), majd rajz.

6. Mi volt az első saját kazettád/CD-d?

6 évesen kaptam nagyapámtól egy Hupikék Törpikék kazit :D

7. Mi és mikor volt a legelső könyv (nem kötelező) amit olvastál?

Be kell valljam, hogy fogalmam sincs. Képregényre emlékszem (Sailor Moon :D ), de könyv... Pedig a 13 év alatt többet jártam könyvtárba, mint suliba szinte :D

8. Mi volt a legmaradandóbb emléked egy osztálykirándulásról?

Nulladik osztálykirándulás, Pesten. Lázas voltam, torokgyulladástól szenvedtem, de az "Indián" teázójában vagy milyében teáztunk (akkori barátnőim oda voltak érte), lófráltunk jobbra-balra, este lázálmom volt :D , ezért azt hittem, hogy a mi osztálytársaink rohangálnak részeges és pucéran a folyosón, közben pedig egy angol focicsapat volt, akik ugyanott szálltak meg. De egyébként rengeteg élményem van osztálykirándulásokról. 11dikes "horror-tábor" se volt kutya :)) (természetesen aktív résztvevője és szereplője voltam :D )


9. Milyen fakultációra jártál?

A nulladik miatt angol és info, és utolsó két évben magyarra.

10. Előfordult, hogy kirúgtak valamelyik suliból?

Nem, mert halálbüntetés járt volna érte otthon (teremből is csak egyszer küldtek ki, még 2dikban talán). Meg én amolyan passzív lázadó voltam, nem az a törjünk-zúzzunk össze mindent :) Emlékszem, gimiben volt, hogy infó óráról kimentem (nem lehetett kibírni a dupla órát ebéd után pisiszünet nélkül), és két felnőttoktatásos jött velem szembe, és amikor megláttak, akkor odafordul az egyik a másikhoz, és azt mondta neki: "Én azt hittem, hogy ez egy szigorú, vallásos iskola!" :D (református gimibe jártam)

11. Ki volt a nagy ő?

A jegesmacim :) Egyébként sok "Nagy Ő"-m volt... Túl sok... :) Ezért gondolom, hogy akkor még senki.

12. A leggázabb poszter a szobád falán?

Egy JLo és Crystal poszter, amit 5dikben tettem ki, és még 6dik előtt le is téptem, mert nem tetszettek :D ... (pedig tele volt a szobám mindig poszterekkel, mondjuk főleg LP és MM, később pedig Goth képek kerültek ki :) )

1 megjegyzés:

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...