2011. augusztus 5., péntek

Praktika - Pipadohányos dobozkák


Amikor múltkor apáék felugrottak hozzánk, faterka szó nélkül lerakott 9 ilyen kis dobozt az asztalomra. 'Az 1001 aprócikkednek!" ennyit mondott csak (ami részben azért vicces, mert a szülővárosomban van egy ilyen nevű csavarbolt :D ). Így most van 9db pipadohányillatú (bár ez szerintem meglepően kellemes) dobozkám, jobban mondva még 6, mert 3-at már be is fogtam :) (egyébként faterka nem dohányzik vagy pipázik, csak az egyik barátja, és tőle kap mindig egy rakat dobozt, hogy tartsa benne a fúróhegyeit, csavarjait, stb, de látjátok, hogy annyit kap mindig, hogy elajándékozza őket :))) )
Egyébként nekem nagyon tetszik maga a doboz, olyan kis jópofa :) Egyetlen dolgot sajnálok, a marha nagy "Dohányzás halált okozhat"-táblácskát. Oké, hogy rá kell tenni, meg minden... De miért kellett vele a dobozka tetejét elrontani T_T ??? Ezt tényleg sajnálom jelenleg. Minden esetre jó kis strapabíró, fém dobozok ezek :) !

6 megjegyzés:

  1. Fesd át, vagy ragassz a feliratra matricát. Vagy még jobb, ha csak egy fehér papírt ragasztasz rá, és arra rá tudod írni, hogy mi van a dobozban, így könnyen meg tudod különböztetni az ugyanúgy kinéző dobozokat. :)

    VálaszTörlés
  2. Hmmm... Ez nem is rossz ötlet :D !!! Én is gondoltam már rá, hogy valahogy rá kéne varázsolni, hogy miben mi van, csak hogy ne kelljen 1-1 kereséskor az összeset kinyitogatni :D !

    VálaszTörlés
  3. :) Akkor akár az oldalukra is ráírhatod, hogy ha egymásra vannak téve, akkor is könnyen átlásd, hogy melyik kell.

    Ja egyébként egyre jobban szeretem nézni a Murdock-ot! :)

    VálaszTörlés
  4. Ugye? Olyan magával ragadó :)))

    VálaszTörlés
  5. Nekem is az volt az első gondolatom a kép láttán, hogy szép, csak az a hülye szöveg elrontja az egészet... :D

    VálaszTörlés
  6. Ugye :D ? De majd veszek - ha találok - fehér öntapadós lapot :)))

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...