2010. november 15., hétfő

Praktika - Egy 4 órás IKEA-túra utórezgései


Nem vicc. Tényleg négy órán keresztül "Ikeáztunk", 3 nő meg a bátyám (hadd ne mondjam, férfi létére el tudjátok képzelni, hogy hogy ki volt velünk meg a vásárlással mindenféle dolga). De hát egyszer jut fel a szegény vidéki Pestre :) , és akkor persze mi van? Vegyük meg most a karácsonyi ajándékokat a "gyerekeknek", mert úgyis levisszük őket vissza, és akkor Karácsonykor már legalább nem kell vele szórakozni.
Tehát 4 órás Ikea-túránk valójában egy "karácsonyi ajándék" volt :D . Vettünk jópár lámpát, szőnyeget, képet, stb, ami kell egy lakásba, és eddig nem volt. Ja, meg persze vettünk pizzavágót is, hiszen az kell. A fenti összeállításban a kapott dolgaim (fele) látható. Gondoltam bemutatom nektek a dizájnolásomat :)

Na, egy ilyet egyszerű csinálni; kell hozzá egy üveg, díszkavics, meg fekete tempera, ha a tető fedele nem illik a díszkő színéhez. Én is így jártam, így a tetőt gyors lefestettem, és máris kész a dolog :) .

Hát nem gyönyörű ez a tükör? És nem is volt ahhoz képest drága, szerintem... De a "kovácsoltvas" lábaiért odavagyok :)
(És tudjátok milyen nehéz úgy tükröt fényképezni, hogy ne lógj bele?)

Erre vagyok a legbüszkébb. Limitált példányszámú kép. Ez egy picit drágább volt, de a többi képhez képest még elfogadható árú. Meg legalább van valami kép a falamon :D ... Vagyis majd csak lesz, amint tesókám felfúrja a csavart hozzá :) ...

Kezdem egyre jobban szeretni a szobámat :) ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...