2010. november 18., csütörtök

Praktika - Koporsó-ékszerek készítése :)


Nem maradok adósotok holnapig.
A Star Trek - Voyager mindig megihlet :D .
Tehát, most szépen üljünk le, kis csokit vegyünk magunkhoz egy papír és egy ceruza mellett. Tervezzük meg először is a szép kis koporsó-alakunkat, ha nem tudjuk, akkor keressünk Google segítségével; vagy itt van ez :) .

Ha ez megvan, akkor fogjunk egy kartont; ha az nincs, akkor ragasszunk össze minél több papírt, így egy kemény alapot készíthetünk. Rajzoljuk át rá a koporsó alakunkat.

Ha ez is megvan, vegyünk magunkhoz egy kis csokit, mert megérdemeljük :) , utána vágjuk ki a koporsó alakunkat a kartonból/papírból. Ezután vegyük elő a ragasztópisztolyunkat, a kétoldalú ragasztónkat, vagy a pillanatragasztónkat (én most kétoldalú ragasztóval dolgoztam, de szerintem a ragasztópisztollyal könnyebb).

Kétoldalú ragasztóval a két kis oldalát a koporsónkat összeeszkábáljuk (ha a másik két ragasztóval dolgoznánk, akkor ezt persze kihagyjuk, és ugrunk a következő lépésre).

A ragasztó segítségével hozzáerősítünk egy kis plüsst/kordot/bársonyt, vagy sima egyszerű szalagot a papírkánkhoz.

Megismételjük ezt a másik oldalon is.

Ha ezzel végeztünk, akkor a koporsónk széleit ragasztózzuk be, és színes szalaggal (vagy akár ugyanazzal az anyaggal is) vonjuk körbe. Ha kedvünk van, akár le is festhetjük feketére, ez a mi ízlésünktől függ.

Ha kedvünk van hozzá, akkor dizájnoljuk tovább nyugodtan a kis koporsónkat, ahogy csak a fantáziánk engedi :) !
Persze azt is vegyük figyelembe, hogy most fülbevalónak, gyűrűnek, vagy esetleg medálnak szeretnénk használni. Nem mindegy, hogy most lóg róla le valamit, mert az pl. gyűrűnél sajnos zavaró lehet.



Na jó, ezek szörnyűek lettek :D ... Bár még mindig nem tudom, hogy szegénykémből milyen kis szépségesség legyen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...