2010. november 27., szombat

Só-liszt gyurmázni akarok ^^!!!!


A süthető gyurmáról egyenlőre lemondtam, időm sincs elmenni Praktikerbe vagy Baumaxba, hogy tapétafestéket vegyek :S ... Gondolkodom rajta, hogy esetleg kipróbálom a só-liszt gyurmát.

Találtam is egy nagyon jó kis oldalt, ahol megtaláltam jó pár tippet a színezéshez, és persze magát a receptet is. ( akit érdekelnek, annak KLIKK )

Alkothatnékom van... :)

Bízom a só-liszt gyurmában. Sokat játszottam vele kiskoromban, és most hogy eszembe jutott a süthető gyurmáról, és valahogy nosztalgiázni kezdtem :) ... Hiányzik a só-liszt gyurma ^^!!
Meg úgy maga a gyurmázás is. Soha nem felejtem el, egyszer suliban csináltam egy tök aranyos kis kutyust, és tök jól sikerült :) ... Büszke voltam magamra :D . Ha megint látnám, viszont biztos nagyon bénának találnám, de sajna nincs meg, hiszen vagy 10 évvel ezelőtt csináltam :D ( ha nem több ) .

1 megjegyzés:

  1. Szerintem jópofák, viszonylag egyszerű elkészíteni, csupa pozitív érv szól mellette :) nekem a gipsz-öntés jutott még eszembe ami enyhén hasonló, de hát azért is el kell menni beszerezni, aztán ki tudja, hol kapható :/

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...