2011. július 3., vasárnap

Játék-láncos csomagom


Ba-tor-ba-tól kaptam Latinka játék-láncában a csomagot. Íme hát, megmutatom, hogy mi mindent is rejtett a hatalmas csomag, amit kalandos módon szereztem meg (nem voltam Szegeden, amikor jött a csomag, így el kellett érte mennem... és rossz helyen szálltam le a troliról, akkor utaztam vele másodszor :D , és nem jegyeztem meg, hogy hol kell leszállnom (hülye bemondó se működött), csak azt, hogy a hídnál... Szegeden két híd van... Én meg persze a másiknál szálltam le... És erre mit tesz az ember lánya? Elsétál :D ... Utána az utcán kb. 10 percig kerestem, hogy hol a Híd utca 1, ami persze kivételes módon nem az utca kezdetén volt, hanem inkább a közepén... De lehet nem is 1-es, hanem a postás szívatott meg vele :D , vagy az is lehet, hogy csak simán "Híd utcán" írt rá a lapra, igazából képtelen voltam elolvasni... ) Tehát, kalandos utam jutalma volt ez a csomag, aminek hihetetlen módon örültem (és persze meg is lepődtem rajta!) Tehát, itt is nagyon-nagyon sok köszönetet szeretnék mondani Ba-tor-bának :) !!!

5 megjegyzés:

  1. Látom, pont memóriakarkötő az egyik! :) A baloldali képen mi van? Az egy tolltartó ha jól látom, de mi a másik? Füzetborító?

    VálaszTörlés
  2. Igen, tolltartó, a másik pedig egy naptár, de külön borítót varrt hozzá Ba-tor-ba :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó kis ajándékok, gratulálok hozzá! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, de azt hiszem a gratuláció nem nekem, hanem Ba-tor-bának szól :) !

    VálaszTörlés
  5. Köszi! Élmény neked küldeni, mert még itt is bezsebelhetem a dicséretet!:-))) Használd egészséggel! A naptáradban meg mindig csak jó programok legyenek!!:-))))

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...