2011. július 6., szerda

31napos csokor - 6. nap - 5 külföldi alkotó által készített kedvenc kreálmány

1 - MyLovelyBoutique - Fangs Cameo
A MyLovelyBoutique-tól nagyon nehéz volt választanom, ugyanis imádom az összes-de-összes kreálmányát, egy olyat nem tudtam eddig még mondani, amire azt mondtam volna, hogy ezt nem fogadnám el :) . Plusz egy jó pont nálam, hogy ezek olaszországi termékek, egy olasz nő készíti őket (ha emlékezetem nem csal!) Ha ráértek, szerintem nézzetek körül a DevArt-ján, csodálatos dolgai vannak :) ! Különösebb oka nincs, hogy pont ezt a nyakláncot emeltem ki, de azt hiszem ez a darab IS hűen tükrözi a MLB világát :) !


2 - The Delicate Terror - Gothic Pendant
A jól bevált SkullLady forma, amit rengeteg ékszeren láthattunk már, de valahogy ez a medál rejt némi különlegességet, talán a kétbefűzős megoldása miatt :) (egyébként, csak a SkullLady miatt nem választottam volna be, hiszen ez sajnos köztudottan sablon alapján készült kámea)


3 - Namingway - Black Crow Mask
Namingwaynak gyönyörűséges maszkjai vannak, igazán csodálom a formavilágát, a különleges megoldásait, sokszínűségét. Ezt a maszkot főleg a témája és a kivitelezése (mondjuk mi más miatt?) kedvelem. Olyan gyönyörű :) ... Hozzá egy fekete fűzős, hosszú, abroncsos szoknya némi csipkével... És mehetünk is az álom-álarcos bálba :) !


4 - Naito-Mitsukai - Gothic Princess Necklace
E miatt a nyakék miatt akarok megtanulni drótozni - ez ugyanis egy teljesen kézzel készült, drótozott ékszer! 60 óra munkát láttok most magatok előtt. De azt hiszem egyetérthetünk abban, hogy tökéletesen megérte :) Ugye milyen gyönyörű :) ?


5 - Acrylicana - TP and Poop Bracelet
Ez a művész is különleges világgal rendelkezik! Ha jól emlékszem ez az alkotás volt az egyik legelső, amit a Kedvenceim közé tettem. És tudjátok, hogy miért? Ezt az alkotást - a nevét szinte át is ugrottam - először nem tudtam értelmezni, utána jöttem rá, hogy amit én eddig színes fagyiknak néztem... Igen... Nem véletlen a WC-papír. Tehát - ez a karkötő igazából a színes kakiknak állít emléket :D Mikor erre rájöttem, fél napig csak nevettem, annyira jópofának találtam :) És ez még ráadásul egy "kakukktojás" is - ebben az alkotásban alig van fekete, vagy vámpíros dolog :)


Ők lennének tehát az én külföldi kedvenceim :) ... Remélem tetszett ez a kis összeállítás :) ! 

2 megjegyzés:

  1. Az első négy lélegzetelállítóan szép *-* az 5. meg kiszakasztja azt a bennragadt lélegzetet egy nagy nevetéssel :D édes, jópofa

    VálaszTörlés
  2. Örülök, ha tetszik ez a kis összeállítás ^^

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...