2011. július 13., szerda

Praktika - Hajcsatok

Az előbb már lerántottam a lepelt, hogy miket is készítettem mostanában, de most be is mutatom mindet, főleg, hogy Lapappilon-hoz is beérkeztek az övéi, amiket a nyereményéhez csatoltam :) ! 

Ő egy ilyen kis egyszerű, igaz, a képen lilának néz ki, de a valóságban királykék színe van... :S Csak a hülye gép eltorzította a színét :S ... 


Egy piros virág és egy kisebb zöld. (ők mentek ajándékba Lapappilonnak) - ők azért nem lettek duplák, mert már csak szimplán voltak a díszek belőlük, azért is ezeket küldtem el.


Ők, a szerelem nevében készültek :)


Egy zöld testvérpár :) - ők voltak az elsők, akiket "duplának" csináltam, és annyira megtetszett, hogy még sok duplát csináltam :)))


Hasonlóan a zöld pároshoz, ők is duplán készültek, csak halvány rózsaszín színben  pompáznak. Rájöttem közben, hogy ez a szíves csat nem a legjobb, mert itt nem mindegy, hogy melyik oldalra kerülnek, a virágosnál vagy a körösnek ilyen hátulütője nincs.


Hát, ilyesmiket fabrikáltam mostanában :) ...

2 megjegyzés:

  1. Jujj, a zöldek és a lilák a legszebbek! :) A színe mindnek tetszik, de az alakzatokból ezek a párosítások tetszenek a legjobban!

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...