2011. december 12., hétfő

15.nap - Hol szeretnél lenni/tartani 5 év múlva?

5 év múlva 26 éves leszek, 2016-tot fogunk írni (de furán hangzik, nem?), és reménykedem benne hogy legalább egy diploma már a zsebemben fog csücsülni. De hogy az iskolapadot vagy a munka világát fogom-e koptatni? Ez egy jó kérdés, sajnos attól függ, hogy megcsinálják-e végre az MA szociálpedagógiát, illetve hogy a tanárképzést átalakítják-e majd.
Ha házasság és gyerek nem is, de azért legalább egy férj-jelölt jó lenne :D ... Mert ezek a dolgok is az iskolától függenek.
Remélem lesz munkám, és egy olyan helyen, amit szeretni fogok... Mondjuk egy suliban :))) ... vagy a Gyermekjóléti Szolgálatnál... Vagy valami hasonló helyen. Igazából azon, hogy hol is kéne dolgoznom, úgy igazán még soha nem gondolkoztam el. Valahol jó lenne azért :)))
Nem, egyáltalán nincsennek konkrét terveim és előretervezni sem szeretek, egy okból - annyi, de annyi minden változhat, hogy szinte feleslegesnek érzem megtervezni a jövőt. Mert ha pl beleélem magam, utána teljesen megváltoznak a dolgok, az mekkora csalódás és koppanás lenne :S ? Így inkább hagyom, hogy történjenek a dolgok úgy, ahogy történniük kell :) !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...