2011. december 21., szerda

Barátnőimtől kaptam :) ...

Tegnap ünnepeltünk barátnőimmel Karácsonyt és szülinapot, húzással. Azért a szülinapokra is szoktunk valami apróságot adni a másiknak, pl. fülbevalót, vagy csokit, esetleg rejtvényújságot, no meg persze "váltásban" csináljuk a tortát is, költségkímélően :) ... Tegnap egy csodálatos banános-kávés-csokis tortát kaptam, ami isteni finom volt!!! Emellett kaptam még ...

... sok-sok csokit ^^! ... mert ismernek engem, tudják hogy a csokival nem lehet nálam félrenyúlni :))))


... ő egy hűtőmágnes, egyik barátnőm kutyusa, Gesztenye van rajta, mert a múltkor mondtam neki, hogy nem mutatta be még nekem :D ... Így megkaptam Gesztenyét a hűtőmre ^^! Olyan aranyos ^^!


Ez pedig a "Karácsonyi-Szülinapi" ajándékom volt, attól a lánytól aki engem húzott ^^! Kívülről egy aranyos kis dobozka...


... belül pedig egy csoda :) ! A tetején egy gyönyörű idézettel és "emléktáblácskával" :) ...


... annyira sajnos nem látszik jól, az van odaírva, hogy: "Szeretett barátom, kívánom, hogy mindenben jól legyen dolgod és légy egészséges" /3János 1,2/ - Petrának 2011. Karácsonyára sok szeretettel Nóritól!
... belül pedig a "túlélőcsomag" - Raffaello, Nivea, gyertya, és termések, amiktől nagyon jó, Karácsonyi illata van a dobozkának :) ! És ráadásul a kis cetliken kedves idézetek és mondások vannak :) ! Csak pozitívan!


... emellett kaptam még egy szép kis "névreszóló", kézzel készített Karácsonyfa-díszt :) ! Amit ...


... már fel is tettem a kis fánkra :) !


Gyönyörűek, nem igaz :) ?

2 megjegyzés:

  1. Hú mennyi szuper ajándék! A kutyus nagyon cuki!
    Kellemes Ünnepeket kívánok!:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, neked is :) !

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...