2011. december 1., csütörtök

Vendégbejegyzést írtam ^^!

Méghozzá ITT, arról, hogy Bolti vagy inkább Bio szappant érdemes venni.
Az Organikus Viselet Blogon egyébként még sok érdekes dologról olvashattok! :) Nézzetek be mindenféleképp, szerintem érdemes! :)))

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a cikkhez! :) Nagyon jó lett.

    Bár azzal vitába szállnék, hogy a házi szappan olcsóbb a boltinál... Kecsketejeset rendeltem egyszer, hát az rettentő drága volt, és nekem sajnos nem is vált be. Egyébként saját készítésű szappant használok én is egy ideje, de a kecsketejről letettem.

    VálaszTörlés
  2. Úgy értettem, hogy "olcsóbb", hogy mondjuk veszel bolti szappant 200-300 forintért, de veszel még hozzá ilyen-olyan kencéket, amiket már lassan aranyárban mérnek. Egy háziszappan - ahogy nézegettem az árakat - olyan 600-900 között van körülbelül, és így jön ki olcsóbban. Persze hogy a bolti szappan - önmagában - olcsóbb :S ...
    Örülök, ha tetszik :) Köszönöm ^^ !
    Sajnálom, hogy nem vált be :( ...

    VálaszTörlés
  3. Ja értem, úgy valóban mindenképpen olcsóbb. :) Most egyébként anyukám szappanát használom, most ő is belefogott a szappankészítésbe. :)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg? De jóó ^^!!! Azt hittem te csináltad :) ! Anyukád hidegen csinálja vagy főzi a szappanokat?

    VálaszTörlés
  5. Főzi :) De részleteket nem tudok sajnos. Csak annyit, hogy a kertben leszedte a körömvirágokat és azt is beletette valahogy és nagyon jó illata lett tőle. :) És szép sárgás színe.

    VálaszTörlés
  6. De jóóó :) !!! Akkor ez nagyon jó lehet! :)))

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...